Monday, November 30, 2015

Ahh... sebuah rindu

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
30-11-2015


Ahh lamanya tidak bersiaran. Tidak menulis padahal banyak benar perkara yang saya boleh tulis. Jika dulu, ada saja bahan yang hendak ditulis dikongsi.

Hmmm....

Saya berharap sangat saya boleh mengembalikan momentum seorang blogger. Boleh mengembalikan kekuatan semangat seorang blogger. Seperti dulu-dulu. Aduhai.

Untuk permulaan, selamat bercuti sekolah. Selamat bercuti hujung tahun.

Saya merancang untuk terbang juga di bulan Disember, tetapi atas sebab yang tidak dapat dielakkan, jadual terbang saya terpaksa ditunda ke tarikh lain, yang saya pasti sudah tentulah tahun depan.

Kemudian, sepanjang Disember juga saya akan juga sibuk dan menyibuk di beberapa majlis walimatulurus beberapa orang kawan dan saudara-mara.


Simbolik: suara hati saya. Rindu jiwa saya.





 ~...sekian lama kenal dan mengenali, tahu dan mengetahui, diam dan mendiami, sokong dan menyokong, baru kini SERI BULAN sedar HISYAM bukanlah senakal yang dilihat di mata, juga bukan seburuk yang disangka di jiwa tetapi dia tetap menjadi lelaki terbaik yang pernah dikenali juga lelaki idaman yang sukar dimiliki kerana hati sudah terkunci bak mangga besar di pintu pagar...~




9 comments:

  1. Sama sama lah kita cuba kembalikan momentum kita ya.,.,hahahaha

    Tahun depan terbang gi mana??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plan awal Disember ni nak terbang ke negara yang Fiza pegi hari tu, tapi ada pindaan tarikh haruslah ke tahun depan tu.

      Apapun memang ada perancangan terbang.

      Delete
  2. selalunya akak memang akan terbang sana-sini bila cuti kan? seronok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak juga. Bila ada trip menarik dan yang harga mampu, rebutlah juga peluang.

      Delete
  3. Replies
    1. Tu laa... mood dah ke laut dah Anis...

      Anis apa khabar? Anak dah pandai apa dah?

      Delete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. tetap semangat, jgn la terlalu sibuk, sesekali perlu refresh
    izin share streaming film gratis

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails