Sunday, February 22, 2015

Dengan berat hati...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
SABTUDAY
21-02-2015


Dengan berat hati... tulisan berhenti di sini.

Sementara sahaja.

Sehingga hati kembali ringan.

Atau kembali bersebab. Atau cerita ada plot yang kuat untuk dikongsi.

"Miyanhae"...





 ~...SERI BULAN akhirnya sedar dia sudah terlalu banyak menyusahkan...~




23 comments:

  1. take care kak...whatever sekalipun.. moga yg baik2 aja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Chot. Insyaallah baik saja. Nanti pasti ada entri.

      Delete
  2. salam kenal dari kaknoor Azie, semoga sishat sejahtera hendaknya hari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal kak Noor. Teruskan. Saya hargai...

      Delete
  3. semuga sebab itu akan segera datang kembali....jangan biarkan blog lama menyepi, jangan biarkan seri bulan ternanti2, rindukan hiayam yang yang juga menghilang diri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii nama tu jugak yg disebut-sebut. Yang nak hilang tu biarlah dia hilang Kak. Tak kuasa nak fikir nak layan ego orang.

      Delete
  4. Salam AA,
    Kok berat hati nanti terpedih hati... usah berkeloh kesah sampai resah.. apa-apa pun rasa gusaran itu yang memberatkan hati AA semoga ianya kembali ringan dan ceria seperti selalu ya...
    Kak Ratna sebenarnya demam setelah pulang dari London dan terbaca keluhan AA, gagahkan kudrat untuk berkongsi rasa meskipun tidak sama !
    Sampai nanti dengan penulisan yang ceria... salam di hujung minggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Ratna. Terimakasih atas kesudian yg tidak pernah berhenti.

      Bukan hasrat bukan niat asal untuk berhenti. Tetapi memilih untuk berehat sekejap atas beberapa sebab yg tidak dapat dielakkan. Kesibukan yg tenggelam timbul sebenarnya memenatkan.

      Nanti jika ada cerita yg bagus-bagus pasti saya menulis terus.

      Jumpa lagi di lain kali.

      Delete
  5. Semoga segera melangkah kembali ke gelanggang ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelanggang yang sangat saya sayang Kakcik. Pasti akan kembali lagi nanti.

      Delete
  6. semoga berjumpa lagi di lain entri....

    ReplyDelete
  7. Rehat jgn lama2 nnt ada yg rindu.. hehe.. take care kak/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu la kunun. Hak hak hak. Saya dah malas nak fikir.

      Delete
  8. Sehingga detik itu daku pasti sabar menunggu...cewahhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih. Terimakasih. Hmmm bila ada gathering boleh la buat entri kot...

      Delete
  9. Moga masa tu nanti tak lupa kata laluan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa... dah tua tua ni bukan boleh ingat semua. Hahahaha

      Delete
  10. ouchh..tersentuh hati baca entri..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangam begitu. Apapun terimakasihhh..

      Delete
  11. Salam. Hee baru saja nak memfollow blog. Tidak mengapa, blog bukanlah hakmilik kekal. Semoga hati akan kembali tenteram.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails