Thursday, January 7, 2010

Few Updates...

Aku sibuk + busy + kalut + gelut = .... what-ever-it-is, aku akan cuba menjengah blog kengkawan semua..

Just nak simpan sini beberapa updates:
1. Stand calendar aku dah dapat. Thanks fren,
2. Kulit blog tidak upaya ditukar dalam tempoh terdekat
3. Tag dari BRO KHAYALKHAYAL pun tidak dapat diusahakan
4. Beberapa pelawaan “dating” tidak dapat ditunaikan. 
SORI BERLORI... > ampunnnn....

Mesorat tiap bulan (yaaa.. aku KIDAL). 
Stok kopi pun dah abihhh... 
Takyah aku bancuh kopi kat depa lagi. 
Minum ayaq mineral dlm botol jerrr...

FM dari Australia. 
Thanks Mr MARK yang bercuti ke sana minggu lepas. 
I likeeee...



41 comments:

  1. Sah ... nampak sangat muka keletihan...

    ReplyDelete
  2. Sah2 azie sibuk.. nanti bila tak sibuk, kita dating, ek? :)

    ReplyDelete
  3. sibuk ke mokyang... fm australia itu sgt cumel...

    ReplyDelete
  4. Busy + kalut tapi sempat juga senyum.

    Kak zai baru aje dapat fridge magnet dari Australia.

    ReplyDelete
  5. kak azie, klau dah bz, kalut ribut ni, bila boleh ajak kak azie dating ni yek?

    ReplyDelete
  6. IJAD > Salam kenal. Thanks sudi datang dan mengomen. Saya tak suka minum kopi tapi dah kerja. Kena bancuh kopi utk orangggg...

    ACIK My Life > Heheheehe..

    ReplyDelete
  7. KAK CIK > Memang sah. Sekali lafaz jerrr.. :D Nak dating yerrr.. Bleh. Nanti bila-bila kita lepak tang Tesco Ampang nak? Pekena JM Beriani kat situ.. yesss!

    DINA > FM tu memang comel tapi besi berani dia tak berapa nak berani laaa.... kejap-kejap dia melurut turun ke bawah.. hehehehe!

    ReplyDelete
  8. KAK ZAI > senyum paksa tuuu.. Hahaha ada gak alasan tuh. Kak ZAI ada banyak simpan FM tak? Jom buat MOU?

    ROSNANIE > Ada hati gak nak ajak dating yerrrr... Nanti-nanti ler. Musim Pesta Buku nanti boleh kot..

    ReplyDelete
  9. acu pun sibuk la nie
    tu yg lum ada apa2 entry lagi utk 2010 nie
    uwaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. Salam Azie. Yang penting ada updates. Jika tidak kawan-kawan risau, apa dah jadi dengan Azie ni? Macam-macam persoalan timbul di kepala....

    ReplyDelete
  11. senyum menggoda tu buat aku naik risau takut ZZ terpikat weiii.. :P

    ReplyDelete
  12. Nanti kalau Kak Azie dah tak berapa busy ..Zureen nak ajak jalan2 naik Avanza (zureen yg pandu..ada berani??..he3)

    ReplyDelete
  13. ACU > Takper ACU, asal ada sedikit masa, wpun sekadar menangis dalam laman komen orang.. hahahaha...

    MYBABAH > Salam. Terimakasih kerana prihatin. Adakala, bila tidak menulis sesuatu terasa rindu...

    ReplyDelete
  14. ECHAH > hang ni kalu tak menyakat aku, tak sah? Memang.. memang.. memang aku saja nak goda dia... weyyyyyy marah aweks-aweks dia nantiii..:D

    ZUREEN > blehhh.. nak sangat. Kita ronda-ronda Satu Malaya, blehhh?

    ReplyDelete
  15. salam..
    Siapa gamaknya yg tak sibuk awal tahun ni? Santa claus saje la kot sbb dia dh buat keja hujung tahun...hi..hi.hi.
    Semua org tengah sibuk bangat...

    ReplyDelete
  16. SHANIZA > Setuju tu Kak. Orang tua sibuk tak seronok sangat. Yang seronok bila sibuk adalah budak-budak masuk sekolah.. Amboii seronok sungguh depa...

    ReplyDelete
  17. aiii...awal2 tahun dah kalut nii...awatnya...kita baru nak masuk gear 2, dia dah gear 5!!

    ReplyDelete
  18. muka kontrol jer tuh? sempat lg berposing ek? hehehe

    ReplyDelete
  19. SAH makin DEBAB, kuat minum AIr Mineral,

    ReplyDelete
  20. Kak AA - layout baru cantik ! Nampak suci jer ... wehehehehe

    ReplyDelete
  21. kak zie, br tukar decoration rumah yer, cantik..

    p/s apa dh jd dgn purple?

    ReplyDelete
  22. uik..baru jengok blog kak azie..dah bertukar rupa....hehe... :)

    ReplyDelete
  23. org kidal memang ramai peminat kan mokyang he he

    ReplyDelete
  24. Uik.....

    Perihatin sungguh kawan2 depa kat sini noooo...

    Nih....Gua nak habaq mai nih!!

    Bila Cek...boleh booking hangpa pi dating nih ?

    P/S - Baca dalam loghat Kedah heheh

    ReplyDelete
  25. Alahai....sorry ...sorry berlori!!

    Terpakai bini Gua nyer...Add plak heheheh

    Dj Epoi in da houseeeeeeeeeee!!!!

    ReplyDelete
  26. FA > nampak gaya kene tambah gear sampai 12 nihh..

    EELOBOR > hehehe..

    ReplyDelete
  27. ACIK,
    ROSNANIE > mujur sempat jugak tukar kaler.. nak tukar semua wallpaper or background memang tak yakin aaarr...

    PURPLE still 1st choice, tapi oren ni saja nak try...

    ReplyDelete
  28. AZRUL, KHAYALKHAYAL > tukar cat skit jer.. ada lori cat tumpah semalam.. :D

    ECHAH > hang suker ker kaler oren nih?

    ReplyDelete
  29. CALUK > betul tu. Sebab ko pun KIDAL. Jadi yg ramai peminat tu, citer pasal sapa? Pasal diri ko sendiri ek? Ahaks!

    SUKED @ DJ EPOI > woii hang jangan dok buat loklak tang nih... Nak dating kalu, kene mai meeting dulu, pastu pilih hat mana hang berkenan...

    ReplyDelete
  30. sama la kak azie..sy pun cibuk sgt2..dah bape hari tk hapdet blog..bersawang dh. ni pun curik2 jenguk blog kengkawan. idea ade x dpt nk post..hukhuk...

    ReplyDelete
  31. SITI > hai Siti. Awal tahun memang biasa tu. Siap meeting lak tak abih-abih. Nanti dah reda skit, mesti seronok untuk berblog semula, kan?

    ReplyDelete
  32. Dear Azie.
    Nice...Uncle tak sempat nak tukar Uncle punya layout lagi...reason...reason....

    ReplyDelete
  33. UNCLE > terimakasih sudi menjengah. Tak per UNCLE, tak perlu pun tukar jika kita masih selesa dengan rumah lama.. Apa lagi jika rumah itu menjadi pusaka...

    Nostalgia tersimpan di situ..
    (ada entri yang saya pernah tulis dengan gunakan tajuk ini)

    ReplyDelete
  34. Mmmm bizi tetap bizi tapi...senyum tetap sama ya. Betul2 jadi penawar duka ;)

    ReplyDelete
  35. ANYSS > terimakasih kerana rindu...:D

    ZEQZEQ > nak pujian jugak ker?

    ReplyDelete
  36. puji jer diri sendiri zz.. hiks :p

    ReplyDelete
  37. combi biarlah si ZZ kita ini ramai peminat@penggoda, biar dia cepat terpikat mana tahu kut! dipelawanya kita makan nasik minyaknya!...

    kan.. kan?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails