Friday, December 12, 2014

Jumaat: kita ke final AFF Suzuki Cup

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
12-12-2014


Tahniah kepada Harimau Malaya.

Semalam menang bergaya. Ramai lah yang tido lena dan pasang angan-angan nak join kat stadium masa final nanti. Silakan.

Jangan tendang orang, jangan maki orang, jangan gaduh dan jangan pukul orang. Tak baik buat orang luar macam tu. Manusia sama manusia. Semua ada perasaan. Tengok elok-elok, sorak sama-sama, tepuk sama-sama... apa salahnya? Kan seronok camtu?

Apapun tahniah Harimau Malaya!


Tayang-tayang:


Bubur Lambuk menjadi sarapan saya hari apa ntah. Sedap dimakan panas bersama telur masin. Orang tak rajin macam saya, memang beli jer bab-bab camni. Tapi jarang orang nak rajin bawa datang ofis untuk layan bubur lambuk sebenarnya. Saya? Apa pun belasah!





 ~...SERI BULAN ternyata rindukan HISYAM bukan kepalang...~




6 comments:

  1. hehe.. sy dok jd tukang gelak tgk hubby dok bising2.. mengalahkan dollah arahannya pd pemain.. ada daa... kelakar sgt.. hahaha

    ReplyDelete
  2. 2nd half tu dah nyaris2 gak kalah... memasing dah mula leka+letih... tapi nasib baik coach bijak, tuka2 pemain... menang gak akhirnya.. yang penting syukur xde ape kes buruk terjadi

    ReplyDelete
  3. Dollah Salleh hebat pada saya...

    ReplyDelete
  4. okay tak sabar nak tunggu final ni :)

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini.. tak tengok langsung bola ditambah bila baca kes penyokong jd samseng. hurm. nampak sedap kuah masak kurma tu

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails