Saturday, December 13, 2014

azieazah-aa.blogspot.com bercuti...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtuday
13-12-2014


Seperti tajuk entri, ya saya akan bercuti sementara dari sebarang entri di blog juga kerja.


InsyaAllah petang ini flight saya ke Jakarta kemudian ke Puncak bermalam di sana kemudian ke Bandung bermalam di sana then kembali semula ke Jakarta. Kembali ke Kuala Lumpur pada Khamis hadapan.

Cuti-cuti hujung tahun yang harus dinikmati.

Tunggu saya balik minggu depan yeaa...!



 ~...SERI BULAN pasti sangat rindukan HISYAMnya...~




16 comments:

  1. kak azie bercuti kat seberang yea, selamat bercuti ye kak, happy-happy:)

    ReplyDelete
  2. Happy holiday n have a safe trip Azie...ole2 nye buk jgn dilupa..hehe :-D

    ReplyDelete
  3. enjoy ur holiday kak azie...nak souvenir... :p

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti..
    Moga selamat pergi dan balik.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  5. Selamat pergi dan kembali. Selamat bercuti.

    ReplyDelete
  6. salam, dah lama tak mengintai masuk....ramai blogger tak aktif, semua berpindah kemana pun tak tahu...atau berpindah ke fb sahaja

    ReplyDelete
  7. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  8. saya nantikan gambar barang baru berwarna ungu kenangan di sana. Selamat bercuti!

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti....jangan lupa bawa ole-ole....hihihi

    ReplyDelete
  10. seronoknya leh jalan2. saya tunggu sikecik besar sikit baru nak g jalan jauh2

    ReplyDelete
  11. sekali kalai mampir ke tasik sini bang,,,Obat Asam Urat

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails