Sunday, March 8, 2015

Girls Day Out 01

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
08-03-2015


Berjalan sakan. MyKakYang mai KL atas beberapa urusan termasuk mengedar kad jemputan walimatulurus yang bakal berlangsung cuti sekolah nanti.

Bermula dengan hadir di majlis kahwin kenalan MyKakYang di Batalion 4, PGA Semenyih.



Majlis yang lebih cenderung reunion kawan sekolah. Saya jadi tukang snap. Ramai sekali kawan-kawan sekolah MyKakYang yang hadir. Hampir semua mai dari kampung yang sama kami kini bertemu di KL.

Kemudian bersambung di rumah MyAbang Long melepak borak-borak minum petang disaji popia dan samosa yang enak garing.

Agenda bersambung membantu MyAnakMenakan pindah masuk rumah baru Kondo Nilam Puri di Bukit Puchong.

Dan meneruskan agenda makan malam di Sg Ramal Foodcourt yang popular lagi sesak. Nak cari parking pun susah.





Plan asal memang nak makan Satay Willy ni tapi bila tengok barisan yang... masyaAllah panjang. Kensel!

Ok order lain.


Burger Abang Burn. MyAnakMenakan said, baik lagi yang depa makan biasa-biasa. 1 unit Beef Burger Burn camtu = RM11.00. Ok la nak rasa, kan?


Grilled Chicken Chop. Tidak menepati piawaian saya. Other girls order Char Kuey Teow, Laksa, Soto. Boleh tahan. But saya sedikit kecewa dengan Chicken Chop tu. Apapun syukur.


Yang penting, we have a very good time together...!




 ~...SB selamanya...~




5 comments:

  1. Mamam mamam mamam....heee enjoy nyer puun.

    ReplyDelete
  2. Dari pgi bwak ke mlm ye kak...makan...dan makan...alhamdulillah...rezeki kan...:)

    ReplyDelete
  3. haaa...dtg sini x habakkk(ayat poyo sekali.hehe)

    ReplyDelete
  4. ramal junction tu memang ari-ari penuh, sebab tu malas nak pi makan kat situ

    ReplyDelete
  5. Willey Satey tu kalau nak makan Aina pi awai2 masa orang tak dak lagi biasanya dalam pukul 6 kalau dah lewat memang q panjang.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails