Wednesday, November 12, 2014

WW: sweater pesen baru!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
12-11-2014



Hari-hari ujan. Orang gemuks pun tahu sojuk!

*Saya tak ingat dah sapa yang hadiahkan shawl design LV ni dulu. Lupa. Ada sesapa yang nak mengaku?





 ~...memang sudah beberapa hari HISYAM berpergian ke luar daerah dengan pesanan perginya cuma sekadar mencari ruang diri, tetapi SERI BULAN paling mengerti bahawa HISYAM sebenarnya bagai memberi tanda bahawa ada beberapa daerah baru sedang dikaji-selidik untuk dijadikan tempat permastautin sementara yang baru kelak tetapi adakah nanti Mak Utih merelakan, Pak Utih membenarkan dan warga kampung akan meraikan terutama sekali tidak sanggup mendengar rengek-rajuk si anak dara Pak Imam!...~




16 comments:

  1. haha..shawl pun boleh bertukar fungsi...jadi sweater...kt rumah boleh buat table runner haha..

    ReplyDelete
  2. hah..hah...yang saya suka, pakai bulldog clip untuk kepit shawl :D

    ReplyDelete
  3. Azie ni borrch beli kat Korea tu dulu mana? Cantik-cantik dikepit guna paper clip aje hihi...

    ReplyDelete
  4. Kalau pergi jenjalan kak zai suka pakai shawl. Selain buat selendang boleh panaskan badan kalau rasa sejuk.

    ReplyDelete
  5. yeah... y penting binder clip tu sebagai brooch. ingatkan sy saja guna idea tu.

    ReplyDelete
  6. hehe...kelakarlah kak
    nasib tak buat cam anak saya
    tudung bawal saya dia sangkut kat bahu buat cam superman =)

    ReplyDelete
  7. oh.. tak terfikir lak cara ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. assalm kak azie..dil pun selalu buat shawl jd cmni..kt mesir ni dorg pkai shawl je..cuma yg uniknya kt akk pengepit tu...hihi...kreatif....terbaek....:-)

    ReplyDelete
  9. hahahahaha..
    org gumuk pun sejuk tauuuu

    ReplyDelete
  10. Orang gemuk banyak banyak lemak...

    ReplyDelete
  11. hehehe....kang pelbagai guna pengepit tuh. untung tau....

    ReplyDelete
  12. kak azie, comel la 'brooch' akak tu, nak satu boleh? he he

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails