Monday, August 26, 2013

Majlis Raya Tempat Kija: Apa saya dapat? Saya dapat penat....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
26-08-2013


Hujung minggu yang sedikit serabut. Kalut.

Masing-masing penat. Saya tahu, sedar kepenatan saya sebenarnya tak padan pun dengan kerja yang saya buat malam sebelum tu. Tak seberapa pun tugasnya, tapi kerana faktor usia dan lately saya sakit ankle, jadi penat tu diambilkira macam buat kerja kenduri kahwin. Elehhh Azie...!

Dak AMOI pun penat dan sakit-sakit badan sebab sehari sebelumnya dia bergasak main Paintball dengan team ofis.

Lalu hari Ahad hari berehat, sampaikan saya hentam baju kerja saya yang seminggu tu saya campak dalam washing machine...! (selama ni, baju kerja saya basuh tangan jer, sbb baju murah kena jaga lama skit).


Tayang-tayang:


Menu utama malam Majlis Aidilfitri tempat kija saya malam Sabtu lalu. Dan... saya langsung tak sempat rasa wpun sekepiang..! (Last minit, saya ditugaskan di meja VIP)


Nanti kita cerita lagi, gambar belum copy habis.






 ~...rindu pada mu...~




18 comments:

  1. Selamat Hari Raya kak..Wow kambing golek tu,sedapp

    ReplyDelete
  2. wow...cabutan bertuah tu..bestnya...

    ReplyDelete
  3. Best nye cabutan bertuah..dapat yang 50" tu ohsem kak. hehehe

    ReplyDelete
  4. Pehhh...dia punya lucky draw...dapat tak?

    ReplyDelete
  5. wah..hadiah best2 sume. mana satu akak punya?

    ReplyDelete
  6. Memang penat dan keciwa..jadinya sangattt penat. Oooh... kasihan

    ReplyDelete
  7. wahhh.. cabotan bertuahhh!! sah tuan tanah pun dapat adiah gak ni.. heee

    ReplyDelete
  8. wah wah. kambing golek tu kak. meleleh air liur. kalau ada darah tinggi, kena controk sikit makan kambing tu.

    ReplyDelete
  9. hehe semlm pun mama mkn kambing bakar1 sedap kuahnya!
    Eleh Aziekan hebat!

    ReplyDelete
  10. Bnyaknya hadiah ....dapat tak???

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Waaaaaa umah terbukapun ada cabutan bertuah hu hu hu

    Ari Khamis ni umah terbuka opisku pulak...ada 2 eko kambing, tapi tadak cabutan bertuah hu hu hu hu

    ReplyDelete
  12. best2nya hadiah.. banyak pulak tu...

    ReplyDelete
  13. Elok laaa, lemak bulehhhh hilang banyak..tahun depang jgn serikk

    ReplyDelete
  14. WAH..SAPA LA DAPAT TV 50" TU...UNTUNG LA..:)

    ReplyDelete
  15. Salam Kak Azie,

    Apa kabor? Sihat? Baru 2 3 hari dapat abeskan sume entri kak Azie yg x sempat nk baca sebelum posa sampai dh abes raya ni.. :) Anyway, nak wish Selamat Hari Raya pada kak Azie dan keluarga. Walau kita dipisahkan dgn skrin lappy, namun utuhnya ibarat bersua muka. Nak ucap a million of thanks sebab sudi mengirimkan kad raya n gift from Korea. Maaf sgt2 sebab chek x dan nak balas kad raya berikutan bz yg amat. Budi baikmu dikenang jua. Entah bila dpt bersua muka kak Azie lagi, tak tahula bilanya... =Nurul

    ReplyDelete
  16. wahhh dpt ke tidak iPhone idaman tu kak.. update plsss

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails