Wednesday, August 21, 2013

WW: Bila saya tetiba rasa idea menulis terjunam ke laut dalam....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
21-08-2013





Kita tengok, berapa orang nak komen sesuatu? Ahaks!





 ~...warna HISYAM tidak pernah tetap tetapi selagi SERI BULAN masih berminat kepada tona kundang yang masak ranum, dia rela menjadi pemanjat petai yang pandai panjat tapi tak reti turun!...~




23 comments:

  1. Sy nak komen cincin tu...kikiki....yg tu yg nmpk dlu....:-)

    ReplyDelete
  2. Cincin purple dah semestinya pilihan utk hari raya azie ye...:)

    ReplyDelete
  3. Sah ramai nak komen cincin batu besaq tu!

    ReplyDelete
  4. heheheheh... kak azi mmg kidal eh?


    cincin pepel tu mmg lawa kak!

    ReplyDelete
  5. Yang i nampak cincin purple tu laaa....hehee
    Comey je

    ReplyDelete
  6. Memang nak 'topik'kan cicncin purple yang gemilang tu yer kak? Eh...akak kidal ekk? Patutlah banyak idea kreatif.

    ReplyDelete
  7. fuhyooooo! terpancar cahaya keimanan..

    ReplyDelete
  8. akak kidal ke..?
    memula dulu susah gak saya nak biasakan diri time guna pc.. la ni bolehlah..

    psstt: lawa cincin tu..

    ReplyDelete
  9. takmo komen cincinlah..hahaa
    nak komen keyboard.. :D

    ReplyDelete
  10. Amboi..besaqnya batu cincin..tu sapa yang degil,luku ja guna cincin ..hahha

    ReplyDelete
  11. cincin ke tu?macam biskut raya je hehehe

    ReplyDelete
  12. huhuhu ada masa2 same lah kitee kak!

    ReplyDelete
  13. mmg cincin tu yg menonjol ... ada gak utk di komen ... heheheee

    ReplyDelete
  14. cincin batu belah batu btangkup ni!

    ReplyDelete
  15. cincin tu yang aku minat sangat...beli kat mana? dulu saya pun ada pakai cincin besar gak then now malas nak pakai......hehe

    ReplyDelete
  16. amboiii batu cincin tu,besarnya..kaler biji kundang lagi..

    ReplyDelete
  17. org glamour je pakai cincin tu...

    mamaju.

    ReplyDelete
  18. Am wondering, program apakah yang sedang dipaparkan di monitor akak?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails