Monday, October 12, 2009

Tart Tersohor...

Pagi tadi SOUL telefon, bagitau order TART Tersohor akan tiba pagi ini. Ya Allahhh.. aku terlupa betul yang pagi ini order akan sampai.

Kali ini order TART untuk Deepavali ternyata lebih banyak dari musim raya. Jenoh gak ler nak pi ngantar nanti nihh...


So lunch time tadi, selepas tepon GERMAINE, aku pun turun nak pi hantar. Mujur kebetulan ofis mate, S, nak balik rumah. Apalagi, minta tolong dia hantarkan aku dengan bebanan tart ke ofis GERMAINE yang cuma 2 minit jer dari ofis aku. Memang tak jauh, tapi kalu bawa jalan kaki, mau semput gak ler aku..

Dan aku saja-saja jer citer TART Tersohor ni kat web yang aku biasa melompat-lompat. Bukan nak promote giler-giler, tapi tak dinafikan, memang sedap bangat TART niii.. Masa raya dulu, aku order pun tak leh dapat banyak, sbb tak menang tangan si pembekal.

Ramai lak yang order. Memang aku tak kisah, sbb TART ni memang leh dapat sepanjang tahun. Aku sendiri pun bila teringin sangat, lalu ajak kengkawan join order sekali sbb kalu order kurang dari 10 pek, supplier taknak hantar, sbb tak baloi minyak dia masuk KL...


~...tiada orang suka didesak untuk menjawab soalan-soalan, sebab tak semua soalan perlukan jawapan pun... So, kalu ada soalan tergantung tu, abaikan jelah ekkk....~



Myspace Text - http://www.glitterwordslive.com

8 comments:

  1. Terimakasih PENTOI.... kita melawat awak tadii...hehehe...

    ReplyDelete
  2. tart nenas ekk.ehhh fav combi tu.pos ler kat kite nnt zz tolong bayarkan ye :D

    bole ke zz?? bila laa dapat mkn belanja zz ni ye azie :)

    berdoa je laa.

    ReplyDelete
  3. Aminnnnn....
    Nanti Azie cuba bodek ZZ tu... dia mesti okey punyaaaaa....:D

    ReplyDelete
  4. Kat ne nak order ni? Camne nak order? Harga baper? Putera Puteri beta termasuklah beta sendiri memang gemar banget tart jenis gini weh...!

    ReplyDelete
  5. BRO... U email me la address mana nak hantar tart ni wehhhh....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails