Wednesday, October 7, 2009

Yang ingin kukongsi...

Salam buat semua yang sudi menjengah...

seorang sahabat, seorang wanita, seorang insan biasa... tetapi ingin berkongsi begitu banyak perkara, begitu panjang cerita, dan segala-gala yang wajar diperkongsikan..

Terimakasih, atas cadangan sahabat yang sangat ingin aku membuka blog kepada umum.. Dan maaf, blog personal yang sedia ada sekian lama terkunci rapat, hanya beberapa yang berpeluang mengintai...

Kali ini, aku izinkan semua insan yang mengenali, yang baru ingin mengenali, atau tidak mengenali sama sekali, berkongsi apa saja dengan aku..
Aku juga akan masukkan beberapa posting terdahulu untuk dikongsikan bersama...




8 comments:

  1. Mmmmm best kan bila jadi pengunjung pertama. Rasa macam dapat bonus berjuta2 lemon hu huh hu

    Tahniah...ada blog baru :D

    ReplyDelete
  2. dah dah Anyss dah riak..
    tahniah blog penembak rambang muncul..

    qah qahhh..ribu lemon jerr

    ReplyDelete
  3. Tahniah ANYSS

    Nak tembak pun kalu setakat peluru kapur, takder makna nyerrrrrr.... ZZ oooiiii... hahahaha....

    ReplyDelete
  4. ..
    orang perak guna bahasa AKU..AKU nak mandi..org peghok lembut sopan kan.. hee..

    lepas tu keluar ayat;
    " tak periksa AKU", bila ada orang tanya.

    ReplyDelete
  5. BRO... tak semestinya guna aku tu kasar..

    jika dlm puisi, waima pantun pun, aku dilihat sangat lembut dan sangat dekat dengan jiwa.

    ReplyDelete
  6. salam,

    wah glitter2 signature tu yer. ;)

    ReplyDelete
  7. As salam kak azie,

    Ada blog personal yg lain ke? Kat man ye? hehehe :)

    ReplyDelete
  8. kak... sy lake camner... huhu... tak dpt la sy BC blog akak....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails