Wednesday, June 11, 2014

WW: hari untuk tidak berkata-kata, biar gambar menceritakan segala...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
11-06-2014


My WW: 11-06-2014.



Tayang-tayang:


Hasil karya puan blog sendiri.






 ~...semalam yang muram kelam pernah dirasai oleh SERI BULAN kerana HISYAM benar-benar lupa memasang lampu pelita di tiang ampaian sehingga bulan pun ikut bermuram durja lalu dia berdendam ingin menarik wayar ke tingkap dapur, menyorok rajuk di bawah atang dapur kayu, memendam kain di baldi ayan yang kemudian bisa dipijak kaki, dan jika boleh ingin mengurung diri di dalam kelambu yang memang terpasang di tiang besi katil kesayangan Mak Utih....~




9 comments:

  1. Hasil tangan yg memuaskan.. kelim itu yg seni sebab dah ramai yg malas - guna cetak aje.

    ReplyDelete
  2. Suasana kerja yg santai ...penuh dokumen atas meja tu...

    ReplyDelete
  3. tu gambar peace ke atau gambar joget2 tu??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menjawab soklan: peace yoo sambil joget-joget..! Hahaha

      Delete
  4. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  5. hihihih..ni 1st time saya tgk akak posing kat opis...selalu nampak mouse & keyboard aja :P

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails