Thursday, August 21, 2014

Belum JumAAt lagi rupanya....(Entri 18SX??)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis
21-08-2014


Saya tersilap.

Pakai jubah hitam, yang kebiasaannya di hari Jumaat.

Rupanya baru Khamis.
(patut semalam takda apa-apa pun! Ahaks!)



*semoga urusan membawa pulang jenazah mangsa MH17 berjalan lancar. Kami sudah plan untuk berbaju hitam dan sama-sama berkabung esok.



 ~...kesedihan itu tetap dimiliki setiap orang, tak kira SERI BULAN atau insan yang tidak berseri bulan langsung macam HISYAM tuh...!~




17 comments:

  1. Azie, I think u have lost weight sikit..bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh ya ker Kak Inda? Ni yg nak persan lebih niii

      Delete
    2. ya la.nmpak muda 5 tahun....

      Delete
  2. Tunggu malam nantilah kak azie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena la nyorok dalam lemari. Hahahaha

      Delete
  3. Esok berjubah hitam lagilah apa salahnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Kena cari jubah hitam yang lain pulak.

      Delete
  4. ha..ha..aaa
    esok insyallah semua baik..ada baju lain ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la selai lagi. Kena pakai la jugak rasanya...

      Delete
  5. esok jam 9 ada kat tv katanya..kan?/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bermula jam 9 pagi dah start siaran langsung dah. Skrin besar Dataran Merdeka pun akan ada tayangan live...

      Delete
  6. hahahaha..ni menjangkit YB ke kak azie?

    ReplyDelete
  7. Hahahaha sapa boleh lawan YB tu. Dia lagi handal...

    ReplyDelete
  8. saya juga memakai pakaian hitam hari ni
    sedih sebenarnya

    ReplyDelete
  9. Hari ni ramai yang berbaju/berjubah warna hitam.. ;)

    ReplyDelete
  10. Sy kena pki uniform masa Jumaat lps. Tapi padankan dgn tudung hitam le...

    ReplyDelete
  11. Salam kak...lama x masuk sini...banner kt atas tu muka akak ke ?
    Nmpak makin muda pulak.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails