Wednesday, August 13, 2014

WW: mainan saya kala remaja dulu...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
13-08-2014


Terkenang....








 ~...mula memupuk rindu sejauh kaki berjalan merentas denai dan seluas halaman Teratak Nyatuh, menyimpan dendam di sebalik kain tutup tingkap yang jarang tapi sedap dipegang serta jelas pula kelibat HISYAM bila lalu lalang samada sengaja atau dengan niat mengisi masa senggang...~




7 comments:

  1. Heee... kakak dulu pun main juga tau:)

    ReplyDelete
  2. Berhantu woooo main karom ni....zaman duduk hostel dulu, siap beratur nak tunggu giliran..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..
      dulu masa kat office lama.. waktu lunch sanggup tak makan sebab nak main carom.. sekarang dah takde geng main.. huhuhu..

      Delete
  3. saya tak brp pandai main karom ni. Jentik2 gitu jer bolehlah.. menang memang takkanlah. Kebanyakan game2 mcm ni mmg sy tak brp. Main game ular pun kalu menang kira tuah laa... hahaha

    ReplyDelete
  4. x suka..
    1. : saya jenisnya y blh aim dengan baik
    2. : sy x suka kuku calar, carom, congkak, batu seremban semua kena buang dr senarai.


    mengada-ngada bukan?

    ReplyDelete
  5. main juga.....tapi bukanlah game-of-my-childhood years

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails