Thursday, August 7, 2014

Nuffnang: bolehlah bercuti hujung tahun...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis
07-08-2014


Lately beberapa kempen Nuffnang rancak di blog kita, kan?

Wahhh seronok lah juga tengok. Saya baru pernah cash-out sekali saja selama saya jadi blogger. Hmmm tak banyak tapi happy lah bila dapat cek.


Next, belum rasa nak cash-out lagi. Tunggu sikit hari lagi kot... kalu boleh biarlah cek tu diterima sebelum hujung tahun.


...boleh pegi vacation, kan?







 ~...apabila HISYAM terasa semakin jarang datang, SERI BULAN mula rasa bulan tu ntah bila akan mengambang...~




4 comments:

  1. tak pernah dpt lagi cheque.. tp tak lama dah bleh cashout.. bagi kasi bnyak2 skit baru leh cash out

    ReplyDelete
  2. yang on going tu pun boleh buat modal untuk pi vacation nanti...kumpul banyk sikit

    ReplyDelete
  3. Saya nk peram tunggu nilainya ribua ringgit ( berangan!!!)....hahahhaa

    ReplyDelete
  4. kalau dah boleh p vocation, banyak ler tu =)
    saya tak pernah sekali pun cash out
    lagipun tak berisi pun dalam tu...hehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails