Wednesday, November 18, 2009

IKA...

Aku dilanda kesedihan malam tadi.

Kerana...

Aku terlupa, semalam 17-11-2009 adalah besday IKA ke-17 tahun. Sedangkan dia tengah bergelut nak hadapi exam SPM. Walaupun dia ingat, tapi dia tak berbunyi.

Maafkan MAK, IKA. Memang MAK terlupa. Ayah lagi lah, kena MAK ingatkan baru Ayah leh ingat. :D Dan MAK juga terlupa nak set kat alarm kalendar di handfon.

Tapi MAK janji, kalu IKA dapat result bagus, MAK belikan hadiah best “baik punyer” untuk IKA. Dan bila exam dan selesai, wpun result lum dapat, IKA tetap leh keluar dengan geng IKA macam yang IKA sebut haritu...

Happy Birthday to U. I love U sooooo much, and I know U knew it...! and I always proud of U..

Semoga tenang di dewan exam dan lulus dengan cemerlang...!

Aminnnnnn....!

~...sian gak kat jiran ofis aku ni, atas nasihat DBKL, terpaksa leburkan 2 pagar konkrit yang selama ini begitu tinggi sampai tak nampak orang kuar masuk... Rizalman Atelier..~





Myspace Text - http://www.glitterwordslive.com

13 comments:

  1. Aminnnn..

    (tapi nak komplen gak... cemana laaaaaa boleh lupa...hehehe...)

    ReplyDelete
  2. Kak Cik...

    2,3 hari ni memang Azie tak alert kalendar, susah nak cakap lak kenapa leh terjadi gitu. Nak kata sibuk, ntah tak sibuk sangat. Mungkin sbb alarm hp kalender lupa nak set sebelum ni... Sedih betul laaaa..

    banyak lak alasan..wuaaaa...!

    ReplyDelete
  3. Ika ... Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Ika Happy Birthday to you. Semoga sentisa di bawah rahmat dan kasih sayang NYA. Good Luck in SPM, semoga mendapat keputusan yang cemerlang.

    Kak AA ... nak kena denda ni tau. Hahahaha... mesti rasa ralat dan bersalah sangat kan bila dah terlupa tu.

    ReplyDelete
  4. happy b'day moga bahagia bersama SPM..

    ReplyDelete
  5. lol..ishhh :(

    muka sebijik mcm mak dia masa memuda dulu noo.. :p

    ......

    epi besday ika..semoga semua urusan dipermudahkan ALLAH swt.amin

    ReplyDelete
  6. echah,

    saya NAFI,

    mana sama, mak dia HITAM

    ReplyDelete
  7. memula baca ingatkan dilanda banjir..

    qah qahhhh

    ReplyDelete
  8. ACIK... Thanks a lot...Memang kesal sungguh..

    LB.. terimakasih..

    COMBI.. dia manis lagi dari MAK dia.. Mak dia cengeyyy..!

    ZEQZEQ tu lum pernah jumpa saya tu sebab dia suka hati dia jer kata saya HITAM. Sebenarnya saya GELAP laaa...
    Banjir tu belum lagi la.. kalu idak, dah tunjuk gambar main air bah..

    ReplyDelete
  9. salam
    kak Azie, terlupa b'day ika, ala sian ika...

    Ika, tak per, kami tetap wish, happy belated b'day ika, semoga kekal jd anak solehah yang sentiasa menyenangkan hati ibu dan ayah

    best of luck in your exam

    ReplyDelete
  10. hepi besday to IKA, slmt menjalani SPM dgn tenang dan beroleh keputusan cemerlang.

    ReplyDelete
  11. happy belated b'day kat anak kau, jgn dlm exam ingat OT dah ler he he

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails