Friday, July 23, 2010

Te Amo — Sebuah bingkisan kecil tapi untuk semua...

Salam semua.

Ada yang cari ker? OK, anggap jer ini soalan perasan. Abaikan.

Memang agak sibuk, lately. Tapi itu alasan jer.

Bila dah “stuck”, nak mulakan balik rentak memang susah skit. Hmmmm.... Segala cerita dan rutin sudah menjadi tidak seronok lagi untuk dikongsikan. Bukan menyimpan rahsia, tapi sesuatu yang dah lama terperam akhirnya menjadi basi. Sapa nak makan lagi kalu dah basi?

Terimakasih pada ACIK yang sms bertanya khabar setelah melihat blog tidak berganjak. I missed U too...

Juga, pada WAK yang telefon, borak-borak (sambil mengumpan nak belanja makan). Hehehehe! AA tidak pernah kisah jika termakan umpan itu. Ahaks!

Apa khabar kengkawan bloggers semua? Sori Berlori, sebab memang tak berkesempatan langsung untuk menjengah entri-entri anda. Nanti pasti ku ulangi. Itu janjiku.

To LIA, aku harap segala kemelut di jiwa dan rasa bersalah yang bertahun ditanggung dapat dihadapi dan suatu hari nanti, kau akan tenang. Aku tahu suatu hari itu akan tiba. Hanya buat masa ini, I know that U need somebody to listen to your angst... Dan akulah orangnya.

Mungkin ini pertama kali buatmu LIA, tapi bagi beberapa orang yang sudah biasa dengan aku, mereka boleh memberikan jaminan pada kau, aku adalah seorang pendengar yang baik. Sudi berkongsi rasa, keluh kesah walau mungkin tidak boleh menyelesaikan masalahmu, tapi U can count on me...

Buat seseorang yang jauh di Shah Alam (jauh ker?), semoga sihat sejahtera dan tidak selalu demam atau sakit-sakit. Jaga kesihatan dan jika ada terlintas sedetik di hati tiba-tiba teringatkan AA, just text me, OK. Lama sungguh tidak mendengar khabar...

Terimakasih kepada yang sering menyokong. Tanpa anda semua, siapalah AA.

By the way, atas sebab apa segala ucapan dan bingkisan ini? Hmmmm.... tiada sebarang sebab.


~...SERI BULAN pasti tetap bersinar bak bulan, selagi ada mata yang sudi merenungnya. Walaupun hanya sekadar mata rabun seperti mata HISHAM. Hak hak hak hak!..~

22 comments:

  1. "Ada yang cari ke?"




    He..he..he..dah jumpa dah...

    ReplyDelete
  2. ckLah pun dah 5 hari tak update...dah ada orang cari (perasan). Stuck juga...

    ReplyDelete
  3. Salam Azie..

    kakcik ada hantar sms, malangnya tiada balasan! :(

    (atau Azie dah tukar nombor?)

    ReplyDelete
  4. Cuma tertanya2 di dalah hati, kemanakah menghilang si DIA.

    sorang lagi kawan bloggers yg sudah betul2 lama tak update blog iaitu blog meniti usia (babah). tercari2 jugak, ada menghantar pesanan tp tiada balasan

    ReplyDelete
  5. Salam AA
    Kita pun tertanya2 kemana you menghilang tapi tanya dlm ati aje :-) Welcome back!

    ReplyDelete
  6. Salam Kak AA ... suker suker suker. Akhirnyer akak dah kembali bersiaran. Rindu banget sama akak. Memang risau bila tengok blog ni statik, risau kan kesihatan akak. Alhamdullilah akak sihat sejahtera. Nasib baik ada PCP tolong khabarkan.

    Buat LIA ... Kak AA memang best. U can count on her :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah azie dah bersiaran semula,rindu juga dengan celoteh azie sebab tak ada cerita bulan.

    ReplyDelete
  8. dah nak stat balik tu ok le tu

    ReplyDelete
  9. boleh x kalah shaz nyampuk tetibe i miss u hehehe jgn marah sis:)

    ReplyDelete
  10. Akhirnya ada new entry..... hehehe..
    Kalau rindukan org shah alam tu... rindukan skali vic yg ada di shah alam ye.
    Bila lagi la kita leh jumpa ye?
    Rindu sama kak Azie, Kak cik dan Acu untuk bergelak sakan.

    ReplyDelete
  11. "maaf kak Chik hutang rm200 sms tak leh keluar"
    kena BAR...(emoticon cian :)(+:)

    ReplyDelete
  12. wah, ucapan demi ucapan tu..hehe
    boleh tak you jadi my `shoulder to cry on?'uhuk!

    ReplyDelete
  13. Salam Sis

    Dah lama tak comment, sebab kena 'demam' lain ha ha ha

    ReplyDelete
  14. ck LAH > terimakasih. Kalu jodoh tak ke mana, tercampak di laut pun pasti bertemu juaa...:D

    KAK CIK SEROJA > Ampun yer. Agak lewat baca sms tu, dan terus terlewat nak respon. Ampunnnn...!

    ReplyDelete
  15. EELOBOR > terimakasih kerana prihatin. Ada... memang ada. :)


    SOM > I memang nak masuk balik kandang sambil mengemback...!

    ReplyDelete
  16. ACIK > timakasihhh... Tapi ACIK jangan ler pecaya sangat dgn Pakcik PCP tuh... Dia kelentong awak jer nanti tuu.. hikhikhik!


    KAk ZAITUN > Bulan tetap mengambang KAK, sebab pontianak sukerrr..! hehehehe

    ReplyDelete
  17. CALUK > Saja buat-buat busy. Belajar dari kau. :)


    CEMOMOI > baru nak panaskan enjin yg kena overhaul nih...:D

    ReplyDelete
  18. SHAZRIENA > Sampuk ler asal jangan sampai kena sampuk. Hehehehe...


    VIC > Itu salam untuk orang Shah Alam Selatan. Awak duk Shah Alam Utara, lambat salam tu nak sampai. :)

    ReplyDelete
  19. ZEQZEQ > Emoticon tu tak melompat pun.


    FAA > Shoulder dah senget sebelah dah nihhh...

    ReplyDelete
  20. ALID > Wehhhh... demam apa tuh?


    KAK ZIE > Lama tak jumpa. Rinduuu..!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails