Friday, July 30, 2010

AYIE oh AYIE...

Terimakasih, dan setinggi penghargaan buat blogger Johorian, saudara AYIE yang buat entri khas buat aku. Terkejut gak aku, kerana sebelum itu, soalan dia di ruang komen dalam entri sudah aku jawab. Tak sangka dia boleh lak buat satu post di blog dia. Leh baca SINI.

Apapun, memang aku tidak langsung terfikir soalan itu akan ada, akan ditanya oleh seseorang yang belum pernah aku temui, tetapi sangat mesra dengan aku, sepertimana aku juga mesra dengan sekian ramai blogger lain.

Yang penting, kita semua "kawan-kawan, bukan lawan lawan". Ok.



Dan SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN buat AYIE yang jatuh pada hari ini. Semoga sejahtera selalu, terus sukses dan yang terbaik buat anda, sentiasa.









~...bila cabaran mampu dilalui, tekanan menghimpit dan dendam dalam mata tidak terus ke hati, HISYAM terus menjadi seorang pemenang walaupun SERI BULAN tidak pernah menjadi taruhan hadiahnya...~



15 comments:

  1. "salam boleh berkenalan" ayat ngorat..hihihi

    @___@

    ReplyDelete
  2. saling buat entry untuk yang dikasihi..

    selamat hari jadi.

    ReplyDelete
  3. kawan bio ramai ramai.. mush takmoa looo... eheheheh
    selamat kawan kawan... :D

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

    ReplyDelete
  4. Bufdayy Ayie :)
    1st singgah di istana nie
    menarik

    New Entry Prof-Hariz
    HADITH MENGENAI WANITA

    ReplyDelete
  5. Wah ada secret admirer ruoanya...

    ReplyDelete
  6. Fuhh dia buat entri untuk kita jugak ek... Thanks sebab wish 4 my birthday.. Huhuuhuhuh

    Btw.. saya dah jawab entri ini didalam blog saya

    http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/07/kenapa-aku-memikirkan-bahawa-azie-azah.html

    ReplyDelete
  7. gaya penulisn aka tu yang buat dia ingat akak seorang wartawan kut..hhee..pas ni ramai la yang akan terjah ke blog akak...

    ReplyDelete
  8. dh selalu tinggalkan komen, pastu diam menyepi. mesti ada yg terasa kehilangan

    ReplyDelete
  9. SHARINGINFOZ > Salam kenal, jalan-jalan jangan sampai penat. Pastu jumpa kawan, belanja makan. :)


    AKAKKKKKK....! siaran tergendala sebentar. Jangan betulkan tv anda.

    ReplyDelete
  10. SOCLOSE2213 > Salam. Ngorat boleh, makan urat pun boleh... hehehe


    VIC > selagi terdaya, selagi boleh menghargai.

    ReplyDelete
  11. MIMIE AZIMASK > kalu ada musuh pun ok gak, sbb musuh selalunya cakap benar tentang kita. tak gitu?
    Salam kenal.


    HARIZ > Salam kenal. Nanti Kak Azie jengah ke sana, insyaAllah.

    ReplyDelete
  12. KAK NORA > hehehe... admirer jer, tapi dah tak secret lagi.


    AYIE > terimakasihhh... terimakasihhh...!

    ReplyDelete
  13. KAKZIE > itu pendapat sesetengah orang saja...


    EELOBOR > rasa kehilangan tu sama tak dengan rindu? Ahaks!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails