Thursday, July 1, 2010

1 Julai adalah hari ini...

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat diri sendiri.


Seperti juga yang aku sering doakan untuk insan-insan yang kukenali bila tiba hari istimewa, semoga yang TERBAIK buat ku...

Dalam segalanya.

Terimakasih kepada yang sudi mengucapkan, mendoakan dan menggembirakan aku hari ini.



~...SERI BULAN memang merindukan suasana Kampung Separuh Desa, rindukan usik sakat HISYAM dan kata tegas RAHMAT yang tidak pernah mahu mengaku kalah...~



34 comments:

  1. happy birthday kak..semoga panjang umur dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Azie.. Semoga terus ceria, dilimpahkan rezeki yang berterusan dan dikurniakan kesihatan yang baik, sentiasa disayangi dan menyayangi. Amin.

    ReplyDelete
  3. happy besday Liza
    semoga berbahagia selalu dan tercapai segala impian...

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari buat Akak Azie, rupanya beza sehari jer sambutan kita yer.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir.....
    Selamat hari lahir....
    Selamat hari lahir Kak Azie....
    Selamat hari lahir..
    Semoga segala yg dihajati dan diimpikan menjadi kenyataan :-)

    ReplyDelete
  6. Semoga berbahagia selamanya....

    ReplyDelete
  7. sis epy besday to u...
    selamat hari lahir n semoga panjang umur n dimurahkan rezeki:)

    ReplyDelete
  8. AZRUL,
    KAKCIK SEROJA,
    NUR,
    EELOBOR,
    LEMONGRASS,
    CKLAH,
    SHAZRIENA....

    terimakasihhhhhh..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Azie ..

    Kek besday berapa tingkat? ;-)

    ReplyDelete
  10. SOM > timakasihhhh..

    takda kek pun. Makan benda lain lagi nikmat kottt.

    ReplyDelete
  11. akak..

    selamat hari jadi.. semoga panjang umur, murah rezeki.. diberi kesihatan yang baik.. diberi keberkatan dan rahmat dari Allah Taala.. aminn...


    psst: yang ke berapa ek?? :P

    ReplyDelete
  12. selamat ulang tahun Kak:) semoga apa yang dihajati termakbul, semoga murah rezeki, semoga kesihatan bertambah baik, semoga panjang umur, semoga..... pokoknya semoga semuanya baik2(^_^)

    ReplyDelete
  13. epi befday, kalu dan befday ucap sendiri, kek pon kena beli sendiri le nampaknya...

    ReplyDelete
  14. Selamat ulang tahun buat azie,diberi kesihatan yang baik dan rezeki yang bertambah2 dan yang penting bahagia disamping suami dan anak2.

    ReplyDelete
  15. selamat menyambut ulang tahun kelahiran. semoga panjang umur dalam keadaan sihat, dimurahkan rezeki dan diteguhkan iman.

    ReplyDelete
  16. SELAMAT HARI LAHIR kakak sayang
    semoga di murah kan rezeki
    semoga di kurnia kan kesihatan yg baik
    semoga hidup sentiasa di berkati Allah
    semoga hubungan kita berkekalan selama nye...amin..sayang akak..

    *HUG* muahhh..

    ReplyDelete
  17. salam kak..
    rasanya lom terlambat nak wish bestday kat akk..

    Happy birthday to you..
    semoga panjang umur,murah rezeki,bahagia n ceria selalu..

    ReplyDelete
  18. Happy Birthday kak Azie.. yg keberapa kah? hehe..
    akak dah sihat ker?

    ReplyDelete
  19. dem, kenapa aku terlepas birthday musuh ketat aku ni.

    Anyway, selamat hari kelahiran ke dunia yang penuh dengan pancaroba. May you get a good nice birdie too !!

    ReplyDelete
  20. sI tEDI,
    EJA,
    JUMA

    terimakasihhhhh.. aminn

    ReplyDelete
  21. CATZ > terimakasih

    CEMOMOI > tak beli kek pun. :)

    ReplyDelete
  22. KAK ZAITUN,
    Bang HAMZAH > Terimakasih. Aminnnn


    ACU > aminnnn... mmuahhh balik!

    ReplyDelete
  23. TUYA > lambat takper, asal ada. Tkasih.


    ZURA > Lama tak jumpa. Tkasih. Sihat ler skit.

    ReplyDelete
  24. HAZREY > Ko tak rasa ker nak belanja musuh ko ni makan eskrim?

    ReplyDelete
  25. azie...
    happy222222 birthday...

    ReplyDelete
  26. HEPI BELATED BURFDEY!!!!! I makan kek untuk you ye!

    ReplyDelete
  27. happy belated birthday akak ittewww.. uhuhu

    ReplyDelete
  28. AKAK > baca nama AKAK jer dah buat saya happyyyyy!


    BAWANGGORENG > tkasih. Sama bulan yerrrr.. Eh lama tak jumpa awak.

    ReplyDelete
  29. FA > makan ler sensorang, nanti sakit peyut sensorang jugak. hikhikhikhik!


    En_ME > Salam kenal. Terimakasihhhhh....!

    ReplyDelete
  30. aku ketinggalan ni.happy belated birthday beb.aku doakan yg baik-baik saja... (*_*)

    umor hanya angka yg penting kita enjoyzzzzzz...!!!

    ReplyDelete
  31. ECHAH > tiada yg terlambat utk doa yang baik buat kawan... Terimakasih.

    aku memang enjoy!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails