Monday, August 6, 2012

Ramadhan Day 17 (again): Dia yang tersendiri...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
06-08-2012


Aku suka pic ni:

Juga komen di bawahnya.

Untuk menjadi hebat di mata ramai, tak perlu rupa cantik atau hensem macam bintang pelem.





~...anak dara Pak Iman nampaknya sudah menjadi dara desperado bila dia tanpa sedar merungut tentang beku-dingin HISYAM padanya di telinga SERI BULAN sambil menunjuk laku perasan menawan di mata SERI BULAN, sambil berazam suatu hari nanti dia akan menakluki lelaki itu yang bukan sahaja tampan tapi juga serba sopan... Arhhh!...~


 

8 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Walaupun Cong wei melepas RM4J, tak jadi hal lah untuk dia...dia dah kaya tapi kita tetap bangga dengan dia. Hebat! Bukan mudah nak cari ganti ;)

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera AA

    Maaf lama tak ke sini. Moga AA terus hebat!

    ReplyDelete
  3. Tetap sokong Datuk Lee Chong Wei yg telah berusaha sebaik mungkin :)

    Ek ehhh, udah lebih2 dah anak dara pak imam tuh!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum wbth...

    mengintai dari tirai alam maya....
    Apa pun bersyukur sebagai naka Malaysia TiranaAduka tumpang berbangga....
    dan buat sis.....

    Selamat menjalankan ibadah puasa....

    ReplyDelete
  5. hero yang benar² hero saja dapat menangiskan air mata 28 juta rakyat, hehe :)

    ReplyDelete
  6. Pertarungan penuh debaran... Pukulan badminton sampaikan imam kena buat pengumuman panggil jemaah yang dok bediri tengok pertarungan kat kedai kopi sebelah surau...:)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails