Wednesday, August 29, 2012

Syawal Day 11: tak nak update, bleh?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
29-08-2012



Hilang mood nak update apa-apa.

Hanya nak tayang ini saja:

Lunch tadi.
Hotplate (setelah percubaan untuk mengejar Pasembor Kg Baru gagal!)





~...HISYAM ditagih akur-janjinya terhadap SERI BULAN, sedang SERI BULAN ditagih kasih-sayangnya lalu sesama mereka tidak lagi memerlukan sebarang perjanjian setelah merasa apa yang selama ini dirasa adalah berbaloi belaka...~

 
 
 
 
 
 
 
 

19 comments:

  1. kak azie!!! Hotplate mee ni feveret yus ni...terliur sudah.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri kak, maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  2. Alamak... kakcik tak berani nak makan hidangan dalam hotplate sebab kakcik jenis tak penyabar - mahu lecur lidah! :)

    ReplyDelete
  3. YUS:
    Sama geng la kita ya...


    KAKCIK SEROJA:
    Lawak la Kakcik ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Kak Azie kalau nak pekena pasembor kampung baru calling2 laaa... Sejak depa berpindah ketempat baru ni tak sempat singgah lagi.

    ReplyDelete
  5. Pasembor penang tak mau ke kak..?hehe

    ReplyDelete
  6. JUNAINA:
    Depa pindah tak jauh pun dari tapak lama. Hat baru ni lagi senang nak cari. Nanti kalu confirm nak pi, Kak Azie habaq.


    LYNN:
    Pasembor yg Kg Baru ni Pasembor Utara juga Lynn. Tu yg dok ketagih selalu niii...

    ReplyDelete
  7. SARI YUSA:
    Kak Azie pun lama tak pekena tu yg gigih pi cari tadi..

    Salam kenal, dan terimakasih Sari Yusa.

    ReplyDelete
  8. Datang sekadar bertandang
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,
    Hu hu hu ayaQ lioQ dah meleleh ni lagu man? hu hu hu nak cari tang mana tah yg sedap!

    ReplyDelete
  10. ASMARARAFAD:
    Salam kenal, sila masuk. Terimakasih.


    ANYSS:
    Yang benaqnya, tak sedap sangat pun. Rasanya yg di Lot10 lebih sedap.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum wbth
    Boleh je sis....

    ReplyDelete
  12. TIRANA ADUKA:
    Salam.
    Hehehehe...

    ReplyDelete
  13. aku pon nak p sama makan pasemboq..

    ReplyDelete
  14. FADZIL:
    Larat ke nanti nak menyeberang Jambatan Pulau Pinang tuh...?

    ReplyDelete
  15. Azie..
    nak tau jugak kisahnya...
    apa jadi sama pasembor kg baru????
    dah tutup ka atau masih cuti beraya????

    ReplyDelete
  16. Akak:
    Saya pun tak pasti Kak. Nanti saya minta kawan saya check. Takut juga saya terjah tetiba tutup pula...


    ACU:
    Lama tak pekena sizzling, tu yang tak sabar tuh. Hehehe

    ReplyDelete
  17. sat lagi nak pekena kat jusco bukit indah lah!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails