Tuesday, August 7, 2012

Ramadhan Day 18: Bila Ustaz Azhar Idrus Tweet...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
07-08-2012


Jumpa ini di FB seorang teman:



Adehh... jap nak garu hidung jap.
Macam terasa kene lastik sebutir putik jambu yang comel...!


~...bila hujan nan sedetik tidak pernah memberi ria kepada seorang yang kemaruk main hujan, tetapi sebenarnya membasahkan baju seorang lelaki yang kemaruk menoreh getah tanpa sedar ibarat memberi luka di hati orang, SERI BULAN sebenarnya sama saja perangainya dengan HISYAM...huh!~

 

22 comments:

  1. AA
    Meh I tolong garukan hidung you.. Nak garu kuat2 atau slow mosyen jer?

    ReplyDelete
  2. As salam Kak AA,

    Calit sikit! :))

    ReplyDelete
  3. "Diam adalah tangisan yang paling kuat bagi perempuan..."

    ReplyDelete
  4. dah kebanyakkannya gitu kut....

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Moh sini CT tlg jentikkan idung tuh...hahaha

    ReplyDelete
  7. salam azie..tepis la..jangan sampai kena

    ReplyDelete
  8. erk!

    cemana bleh kena putik jambu jugak ni...? adehhh!

    ReplyDelete
  9. kena tepat kat batang idung acu yang ala2 mancung malu nie :D

    ReplyDelete
  10. betul tu!

    p/s jemput empunya blog join GA sy ;-)

    ReplyDelete
  11. CIK SOM:
    Amboiiii handal yer bab garu-menggaru nih? Wokeh, tak kira apa rentak U nak buat, yang pasti I like..!


    MARYA:
    Calit guna minyak tak ni?

    ReplyDelete
  12. GEDEK:
    Mana tahu? Uncle yakin ker? Bukan kena meraung ke? hehehe


    EELOBOR:
    Perempuan tak suka bising-bising bila dia marah. Dia bebel time dia happy jer. Hehehe

    ReplyDelete
  13. CT:
    Amboiii... U jentik hidung I, I jentik telinga U.


    KAKCIK SEROJA:
    Sipi-sipi macam terkena jugak.

    ReplyDelete
  14. ACIK ERNA:
    Ilmu tepis tak sempat belajar habis...!


    QHAIFA NUR:
    Ada yg kena, ada yg langsung tersasar.

    ReplyDelete
  15. saya tak banyak cakap tapi bila sedih saya diam2~camna?

    ReplyDelete
  16. EJAESCOBART:
    Putik jambu luruh sebelum waktunya.


    ACU:
    Pun terkena jugak? Nasib la kan... hehehe

    ReplyDelete
  17. DADDY ZIYYAD:
    Tu la pasal. Ilmu mengelak belum sempat belajar habis lagi.


    KHAIRIN/ANIES:
    Terimakasih dear. Insyaallah, kalu sempat nanti.

    ReplyDelete
  18. AYU:
    Terkena sama tak tempias Tweet nih? hehehe


    BUJAL:
    Memang jarang la orang yg sedih akan bising atau riuh. Kalu banyak bunyi jugak, itu namanya bebel, takpun meroyan. hahaha

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails