Tuesday, June 25, 2013

Terimakasih angin... terimakasih Tuhan...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
25-06-2013


Nampak gaya angin menolak jerebu perlahan-lahan sejak pagi,  menjadikan suasana semakin cerah dan terang.

Terimakasih duhai angin, menipiskan jerebu... walaupun saya dah beli face-mask satu set 5 keping semalam.

Terimakasih Tuhan. Mengabulkan doa-doa kami.

Dan andai angin masih sudi menolak bayu lagi... bawa sekali salam rindu saya kepada seluruh ahli keluarga saya di mana saja mereka berada.

Sebab saya sedang rindu...!



Kini kosong, dan sepi...







 ~...syukur...~




8 comments:

  1. Kisah rumah ini banyak juga kakak tahu sebab banyak N3 yg telah kakak baca tentangnya. Mesti rindu tempat bermain dulu-dulu Azie...

    ReplyDelete
  2. kita pun rindu pd kampung halaman.. seksa dgn pemandangan kat sini.. rindu hijau sekeliling rumah.. huhu

    ReplyDelete
  3. kat sini pun dah terang sikit pandangn berbanding semalam..

    ReplyDelete
  4. banyak kenangan bila kita tengok teringat balik gambar2 lama tu kan kak.. ;)

    ReplyDelete
  5. pakcik rindu dengan kota halaman...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...

    Kita rindu tapi sekurang2nya dia masih disisi apabila kerinduan menepu di dada.

    ReplyDelete
  7. Tinggi rumah akak. Mesti sejuk kan bila siang aje buka tingkap semua, angin pun masuk. Waduh.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails