Monday, June 3, 2013

BBQ Gathering Blogger sudah selesai, tapi ceritanya nanti saja...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
02-06-2013

Sudah pun selamat berlangsung dengan meriah dan jayanya, semalam Sabtu.

Terimakasih tidak terhingga dari mula hingga akhir. Kepada yang menyokong, yang sudi hadir, yang sempat singgah... dan semua yang terlibat.

Layan gambar dulu:


Saya sangat letih sepanjang 2 hari ini. Nanti saja saya bercerita.



Mungkin komen-komen anda akan lebih menarik dan lebih mewarnai entri ini.

Terimakasih.

Mode: saya sedih kerana sesuatu.




 ~...HISYAM, di kala malam bulan cuma sabit sebelah SERI BULAN tetap setia menanti di ambin walaupun angin bertiup kencang mengerbangkan kain batik sarungnya...~




22 comments:

  1. gathering sebenarnya lebih seronok bila ada bbq...)

    ReplyDelete
  2. apa yang membuatkan dikau sedih di sebalik yang gembira tu Azie... daku pun ikut sedih ni hu huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kak, gue pun sudah mulai rasa kesedihannya. Jangan la kau simpan seorang diri sahaja. Mari, mari kongsikan bersama seluruh alam, supaya kau tahu bahawa kau tidak keseorangan di muka bumi bulat ini.

      *air mata bergenang.

      Delete
  3. Syoknya gathering sambil bbq... Mesti meriah kan..

    ReplyDelete
  4. Tak ada rezeki kakcik bak berbbq bersama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teman juge takde rezki.. ampun ye kak Azie si kecik baru nk baik demam campak. Kalo bawak juge dikhuatiri jangkit kt budak2 & org yg tak brape nk budak. InsyaAllah nxt round!

      Delete
  5. Aina gembira dapat jumpa kawan2 walaupun tak boleh lepakking sampai malma. Gembira dan sedih itu warna-warni kehidupan semoga sedih itu cepat berlalu.

    ReplyDelete
  6. Kakazie..knp sedih..ceria ye lepas ni...
    Alhamdulillah dpt jgk singgah walau pun sekejap..

    ReplyDelete
  7. seronok nyee macam nie
    gather ramai2 macam nie dah lama kami di ktn x buat huhu

    winduuuuuuuuuuu

    akak kenapa ?

    ReplyDelete
  8. sure banyak cerita juga...
    meriahnya...

    ReplyDelete
  9. jeles makcik.......waiting for the story.....

    ReplyDelete
  10. BerSeri Bulan memang suka pakai kain sarung kerana,,panazzz

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Sebab dakukah dikau bersedih?

    ReplyDelete
  12. Bersedih sebab apa kak...? Dalam banyak2 yang berbakar tu, saya lebih kecur tengok jagung.

    ReplyDelete
  13. eh...ada gathering, best nya kak. tak sabar tunggu cerita seterusnya.

    ReplyDelete
  14. Entri happy..tapi mode sedih??

    ReplyDelete
  15. chicken wing tu...ohaiiiiiii mengancam

    ReplyDelete
  16. bestnya..teringin nak jumpa kak azie..
    sedih?

    ReplyDelete
  17. Serononya..maaflah tak dpt ke sana.Suspenlah AA sedih...tgk suka sentiasa....

    ReplyDelete
  18. Wah..ada gathering rupanya. Jangan bersedih Azie.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails