Monday, July 1, 2013

01 Julai 2013: Entri kalut sebelum hari berlalu pergi...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
01-07-2013


Allahuakbar... kalut, sibuk dan berakhir dengan kepenatan. Yang pasti, hati happy.

Hajat di hati nak update sesuatu di pagi hari ini, tapi tak sempat juga.

Apapun, terimakasih bebanyak untuk semua ingatan dan ucapan, serta doa ikhlas anda sekalian. Sedara-mara, adik beradik, anak menakan yang sakan, kengkawan, sahabat handai (handai tu apa?), teman-teman yang mesra.... rakan-rakan blogger maya serta semua yang ingat.

Untuk apa?

Yeah... kan hari ini Hari Ulangtahun Kelahiran saya? Ahaks!



*Pic Sabtu lepas, di majlis walimatulurus anak pasangan kawan saya. Ceritanya akan menyusul. Tu pun kalu larat....

Aaminnnn.... Tuhan, makbulkan lah doa mereka dan kami semua.




 ~...HISYAM, sekali lagi terimakasih untuk masa yang sentiasa ada untuk SERI BULAN tidak kira bulan redup atau bersinar terang di antara awan sehingga pancaran jelas pula walaupun melalui celahan daun kelapa gading...~




27 comments:

  1. 3 tahun mengharap jadi org y pertama wish di alam maya. akhirnya terlaksana. mlm smlm. sanggup tidur awal dan bangun jam 12 tghmalam u wish birthdaymu

    happy birthday kakakku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu dear!,
      terimakasih tidak terhingga. Dikau memang selalu membuatkan orang keliling terharu dengan keprihatinanmu.

      Tiada kata seindah bahasa....

      Delete
  2. Azie
    Selamat hari jadi. Semoga sihat sejahtera ceria selalu. Hari I menyusul tak berapa minit saja lagi, alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss....! Selamat ulangtahun Kelahira SOM...!

      Delete
  3. Selamat hari lahir kak azie :)

    ReplyDelete
  4. Semoga bahagia selalu..selamat hari lahir azie =)

    ReplyDelete
  5. Salam AA,

    Selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat AA yang sering tersenyum manis teserlah kemurnian sebuah hati yang berjiwa puitis... semoga doa pintaan akan dimakbulkan olehNya, Amin...

    Salam manis semanis madu.

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthday Kak Azie..Semoga sentiasa dalam rahmatNya..

    ReplyDelete
  7. happy bthday to u....moga sntiasa dlm peliharaan Allah.

    ReplyDelete
  8. I m so sorry for this late wish..huuhh..kalau bw tu sure ada tinggai2...

    Semoga menjadi yg wanita yg berbahagia...hidup penuh berkah dan rahmat allah..all the best dear..

    ReplyDelete
  9. Hepi belated bufday Kak Azie... Kalut2 dan lagi dok pi berphoto tang tu no!

    ReplyDelete
  10. happy belated bday kak azie....


    ::comel spek, nak pinjam blh?::

    ReplyDelete
  11. hepy belated besday k.azie....moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki....:-)

    ReplyDelete
  12. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan dunia dan akhirat akak, jadikan akak orang yang sentiasa tenang hatinya dan ikhlas jiwanya.

    *Sama tarikh dengan hari jadi ex-dear.

    ReplyDelete
  13. selamat menyambut ulangtahun kelahiran, semoga terus purple & purple.. semakin manis dari hari ke hari & semakin bahagia dari hari ke hari :-))))

    ReplyDelete
  14. Happy belated besday kak.... semoga d panjangkan umur dan di murahkan rezeki.

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Kak Azie. Semoga terus ceria dan berbahagia dengan cara akak tersendiri yang sangat saya respek.

    ReplyDelete
  16. happy birthday kak azie. memang terpancar di wajah hati yang happy tu...ceria ja. bawak aura baguih untuk orang sekeliling. :-)

    ReplyDelete
  17. ececeh...comel nye bergambar gitu..:)

    ReplyDelete
  18. Hepi bestday kak... semoga makin ceria... :)

    ReplyDelete
  19. Happy Besday Kak Azie.. Semoga selalu ceria dan menceriakan suasana :)

    ReplyDelete
  20. Rasanya belum terlewat nak ucapkan happy birthday to you Azie..sorry for the belated birthday wishes. May Allah bless you always.

    ReplyDelete
  21. kak azie..happy birthday.semoga panjang umur murah rezeki..

    ReplyDelete
  22. heppi belated besdei kak AaronAziz.. eh AzieAzah! hehehe.. moge dipermurahkan rezki & dipanjangkan umor, amiiiiinnnnnnnnnnnnnnn! mumuahssssss!

    ReplyDelete
  23. Happy belated birthday Azie. Moga panjang umur, bahagia dan berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails