Friday, April 11, 2014

Komen yang saya suka nak komen balik... hahahahaha!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
11-04-2014


Hahahahaha.... gigih cari ruang untuk buat satu entri berdasarkan komen-komen di entri sebelum berkaitan MyAdik Bongsu.



Hensem? Tengok la adik sapaaaa.... hahahaha!




Belum. Memang belum kahwin. Tapi saya rasa dia dah ada girlfriend. Malu la saya kalu adik cenggini punya hensem takda girlfren, ya dak? hahahahah!

Mujur dia tak kahwin masa dia menetap di Thailand selama 15 tahun, dulu. Merantau merata tempat seluruh dunia, akhirnya baru 2 tahun ini kembali menetap di tanahair.

Oh ya perkahwinan diraja tu sekadar tema Songket & Melayu Lama, myAnakBuah kahwin dulu. Kuning sesangat....


but  I like, sebab saya jadi Mak Inang!

Last sekali:

Wahhhh komen ni. Tak tau nak jawab apa dah!




 ~...HISYAM mula resah mula gelisah bagai demam tak kebah kerana SERI BULAN sudah pandai mogok tidak masak, merajuk tidak menanak dan protes tidak mendesak...~




19 comments:

  1. eh mana gambar adik bongsu akak tu?

    ReplyDelete
  2. hehe...kalau saya pun suka komen gitu =)

    ReplyDelete
  3. Saya baca komen tu pun boleh tersenyum-senyum... dah adik akak tu hensem kan semua dah menanya :)

    ReplyDelete
  4. sy segan nk tegur pasal adik akak.
    sy malu-malu kucing orangnya,.bhahahaha

    terus xtau nak jawab tu.. :p

    ReplyDelete
  5. ooohhhh...dah ada girlfriend ekkk....terlopeh den....

    ReplyDelete
  6. Akak.. cuma nak tanya.. nape sy takleh komen kat fb akak eks.. huhu

    hanya mampu LIKE sajew.. kiki

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    Hu hu hu hu tak dan nak komen entri tu hu hu huhu

    ReplyDelete
  8. Kehkehkeh...ni kalau bg adik kak azie baca, mesti dia kembang idung.. :D

    ReplyDelete
  9. alamak, malunya saya, komen saya plak yg first kat situ, adehhh..

    ReplyDelete
  10. terlepas nak tgk kehensemmannya ... adeh . mana la link nya nih ... heheheee

    ReplyDelete
  11. komen komen yang buat kak azie tersenyum ni buat saya turut sama tersenyum...

    ReplyDelete
  12. Hahaha, tengok tajuk saya dah dapat agak, mesti komen saya ada masuk. Kah kah kah kah.


    Yang komen chot tu pun saya tak tahu nak jawab kan apa kak. Sengal dia tu. Hahaha.

    ReplyDelete
  13. Terkedu dengan komen yg last tu...

    ReplyDelete
  14. saya tak tengok lagi la..nak tengok jugak la..:P

    ReplyDelete
  15. hehehe. kalau kakaknya macam erra fazira dah tentu la adiknya kacakkk...! heheh

    saya pun nak tanya tapi segan. diam diam aje lah. :p

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails