Wednesday, April 2, 2014

WW: “Mesti mak rindukan hp Mak, kan?”

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
02-04-2014


WW: ulang siar kata-kata IKA pada saya malam tadi:



“Mesti Mak rindukan henpon Mak, kan?”

*Samsung Galaxy Grand. Baru berada di tangan tak sampai 4 bulan. Sejak Ahad lalu sudah menjadi milik orang lain (yang ntah siapa orang itu)

Wuaaaaaa!

Apapun saya redha. Harta dunia.







 ~...HISYAM, jika tanpa kamu di sisi, siapalah saya. Jika bukan kamu yang menjadi teman seiring jalan, seorangan lah saya — SERI BULAN...~




13 comments:

  1. kena redha.
    tak pe nanti dpt ganti yg lebih baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PB, aku selalu fikir macam tu. Allah ambil barang kita yang ini dan yang ini sebab Dia nak gantikan dengan yang lebih baik lagi.

      Delete
  2. Saya pun pernah dulu kak, kes hilang phone. Baru 2 bulan pakai phone tu hilang. Saya tak puas pakai lagi, pi kedai rembat yang baru yang sama jenis. Alhamdulillah sampai laa ni ada.

    ReplyDelete
  3. sabar kak ye, nak datang rezeki lain tu

    ReplyDelete
  4. sabar.. mana tahu dapat ip5s ke lepas ni.. :D

    ReplyDelete
  5. setakat ni saya tak pernah hilang enpon..sedngkan saya ni cuai juga..pelupa pun ye..hehhehe

    ReplyDelete
  6. redha dlm gundam eks kak.. sabar.. pasni beli baru yer.. :)

    ReplyDelete
  7. Sedikit sebanyak tetap terasa kan, beli dengan titik peluh sendiri pas tu pulak bukan jenis suka bertukar2 gadget so bila hilang rasa ralat,

    ReplyDelete
  8. kena redha wpun duit melayang . Allah ambil utk gantikan dgn yg lbh baik .

    ReplyDelete
  9. hilang fon sekarang buleh stress oooo...segala info and contact ada dlm tu...

    ReplyDelete
  10. laaa hilanh hp ke kak azie? sabar la kak, mungkin Allah nak beri rezeki akak untuk beli hp lain agaknya.

    ReplyDelete
  11. Aduhai...memang tak keruan kalau begini jadinya....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails