Wednesday, April 30, 2014

WW: PBAKL kali 33...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
30-04-2014


WW: Pesta Buku kali ke 33. 2014.


Duty hari pertama saya (pada hari Ahad lalu).

Esok duty sekali lagi.

Borong buku dah menyebabkan bahu saya senget sebelah!


Macam dah tayang jer?

Ada aku kisah?




 ~...HISYAM rindu sama SERI BULAN, kan? kan?...~




14 comments:

  1. mcm best jer..terjah jgn tak terjah..

    ReplyDelete
  2. diskaun hebat tak utk hari2 terakhir? tak pergi lagi ini.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Jangan lah tayang!
    daku menderita tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah nya kak. Saje je tayang buku. Kalau borong untuk kami sekali tak pe juga. Huhu.

      Delete
  4. mesti banyak buku kat rumah kak azie kan, boleh buat mini library kot?

    ReplyDelete
  5. Salam kak, PBAKL kan..hihi bukan PABKL..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakaseh. Anda betul. Saya tersilap. Thanks yaa.

      Delete
  6. Azie ko keje kat sasbadi ek....bestnya...ada cawangan kat melaka tak...? aku dah lama nak keje dgn sykt publishing nie......huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum ada cawangan di.luar KL lagi.

      Delete
  7. tahun nie memang tak pergi..macam-macam hal, hanya mampu jeles dengan mereka-mereka yang merembat dengan rakus hasil tuaian masing-masing hihi

    ReplyDelete
  8. kenapalah sy tak suka baca novel ...emmm ; buku ilmiah boleh la sikit2 nak hadam..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails