Wednesday, June 30, 2010

Akhirnya... menjelang hari istimewa.

Akhirnya, tadi dapat ler juga makan 4-5 ulas durian. Memang nikmatttttt...! Tak puas lagi, tapi ok ler setakat tu dulu. Ada agenda penuh lagi nanti.

Lagipun memang risau gak nak belasah sampai sebakul, aku belum sihat betul lagi. Sekali sekala memang masih terasa lemah, dan sakit kepala pun sekali sekala masih ada. Selera makan baru nak pulih, dan minum air suam masih lagi terasa pahit.

Esok ada undangan mini gathering bersama kawan-kawan bekas Form 6 dulu di Tupai-Tupai. Tak tau nak pegi ke tidak, memang tak jauh pun. Dari rumah lebih kurang 10 minit jer, tapi masih berbelah bagi.

Hmmmmm.... esok hari istimewa.



*Ada sesapa terasa nak belanja aku makan MeatBall Bolognese Secret Recipe? :)




15 comments:

  1. makan durian tu jangan banyak sangat .. nanti mudarat !

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. AL-LAVENDARI > Benar Bang HAMZAH. Benda baik sedap kalu makan berlebihan dia akan jadi tak baik dah..

    ReplyDelete
  4. wooowww...best nya makan kat tupai2 nti. mkn smpi puas hati yer, hehehe. biar susah nak jalan lak lepas tu

    ReplyDelete
  5. KAK KUJIE > adohaiiii... ke Rawang kali ni yer...


    EELOBOR > Rasa macam tak pegi jerrr.

    ReplyDelete
  6. Azie
    Kita patut selebret togeder2 dgn Mama sekali.. Berderet 30, 1 dan 2

    ReplyDelete
  7. Ooops, lupa nak cakap .. Kita kidnap Aisyah sekali.

    ReplyDelete
  8. Selamat berhari istimewa, Azie. :)

    ReplyDelete
  9. nak skodeng kat Tupai-Tupai lah malam ni....
    :)

    ReplyDelete
  10. Hari istimewa tu hari apa? mungkinkah hari jadi atau hari annivesary?

    ReplyDelete
  11. nak makan spegeti dgn acu??
    akak kena mai kajang la..hehehe

    ReplyDelete
  12. makan kat tupai-tupai tu kat kubur tu ke... elok le tu ingat le juga kalu makan lebih sangat...

    ReplyDelete
  13. uiks..hari istimewa? apa tu kak azie..??tanak share ke?

    ReplyDelete
  14. selamat hari jadi mokyang --> he he SR yer, nanti aku roger

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails