Thursday, May 24, 2012

Gathering Santai: Ingat makanan tapi lupa tuan...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis malam JemAAt
24-05-2012

Lagi kisah gathering sarapan santai hari tu. Dah basi ker??

Tak ingat sapa yang punya. Tapi tetap tak boleh lupa rasa dan nikmatnya.

Ada Cucur Jagung enak menjadi rebutan, tapi si tukang buat malu nak ngaku. Hehehehe nanti diaaaa...! >> goyang jari.













Hasil karya si tuan blog ini tiada langsung dalam gambar. Sori Berlori.

Dan gambar sebelum berakhir:


Sengaja dari sudut berbeza.

Perasaan? Rasa nak perasan sepanjang jalan! hahahahaha!

13 comments:

  1. mana air kopi saya??? hahaha!!

    ReplyDelete
  2. Nice! Dari sudut pandangan berbeza group photo tu..cuma sekali tgk dah macam saf semayang pulak! ahaha

    ReplyDelete
  3. ingat kan acu orang terakhir cite bab gathering nie rupa nye kak z :)

    ReplyDelete
  4. rasa macam terkam jer makanan tu semua...org kuat makan mmg mcm nii..

    ReplyDelete
  5. Kak Azie...sudut yang berbeza menjadikan ianya sangat berbeza.

    ReplyDelete
  6. assalam kak....sy bace entry ni sambil tutup mata sebelah kak..tertelan liur banyak kali..huhu...best nyer..smoga ade rezki saya untuk join macam ni....

    ReplyDelete
  7. sentiasa cemburu dengan kalian semua

    ayu mahu join jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. gambar2 makanan yang tak sempat dijamah.. huhu.. kempunann..

    ReplyDelete
  9. Bila perhati balik, samar samar nampak juga hasil karya saya di situ. Ohhh...

    ReplyDelete
  10. ACU: sebenornya ada lagi entri nak buat pasal ni. Belum habis lagiii.. hehehe

    ReplyDelete
  11. wowwwww sangat meriah....begitu juga dengan makanannya....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails