Monday, May 14, 2012

Semakin suram lagi menjunam..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
14-05-2011


Salam sejahtera semua.

Menyedari diri semakin jauh dari lingkungan rasa rindu itu,
juga terasa semakin menjadi orang yang dilupakan kamu...
malah tidak mungkin menyalahkan sesiapa akan situasi yang berlaku
tetapi adakah ada yang percaya, tidak akan selamanya begitu.

Yeahhh... benar. Seorang kawan yang mengaku pembaca setia akhirnya berkata, sudah menyampah nak baca blog AA yang semakin suram dan "kosong".


Selingan kenangan sebagai hiasan tayang-tayang:



Hari apa ntah, akhirnya aku order juga air lawa yang selalu aku nampak tu. Air Tiga Rasa namanya. Gabungan Jus Mangga + Jus Durian Belanda + Jus Buah Naga. Enak youuuu....!

*terimakasih kepada mereka yang terlibat dalam gambar tersebut.




~...HISYAM, sekaligpun dia pernah merasa marah tapi tetap juga dia pasrah kerana SERI BULAN sekalipun dia tidak mudah menyerah tetap juga dia menyimpan sendiri akan rasa yang parah...~

 

18 comments:

  1. Wah... makan2 di A. Hassan lagi. :)

    ReplyDelete
  2. tetap sabaq dok tunggu kisah seteruanya.... tarik napas lepas. tarikk lepass.. (elak streass) hehehe

    ReplyDelete
  3. Aduh kak, terliuq cheq tengok ayaq ngan ketam tu... Huhu

    ReplyDelete
  4. hohohooo mmg sedap air 3 rasa tu.....sok nk carik lah....

    ReplyDelete
  5. Banyak kerja kot? Tak pa...pelan2 kayuh :)

    ReplyDelete
  6. warna air memang mengancam... semengancam rasanya eh kak..

    ReplyDelete
  7. kecur airliur ku...
    habislah puasa ku...
    - siapkah yang sudi...
    menemankan makan ketam di restoren AHassan????

    ReplyDelete
  8. Huh! Menayang2 ketamnya lagi...Harus kena pergi nih.

    ReplyDelete
  9. Dah kira ok laaatu menyamph sekali rindu tiga kali, ,huuu

    ReplyDelete
  10. tak pernah nampak dan rasa TIGA RASA tu...mesti masuk dlm list ni

    ReplyDelete
  11. Salam Kak Azie..

    Mula2 baca entri Kak Azie ni rasa sayu pula di hati... pastu bila skrol ke bawah, rasa tertekan di jiwa... uwaaaaaaa sedapnya ketam tu!!!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails