Monday, May 21, 2012

Gathering sarapan nan santai, walau bukan di tepi pantai....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
21-05-2012


Terimakasih tidak terhingga.




Jika ada sumur di ladang,
tentu ramai teringin nak mandi
Jika ada umur yang panjang,
pasti ramai yang rindu nak jumpa lagi...



 


16 comments:

  1. kalau dah pandai berpantun tu....hihihi~

    ReplyDelete
  2. Memang tak sabar nak berjumpa2an lagi. :)

    ReplyDelete
  3. pat pat siku lipat ,
    kami pun nak join kalau dekat ...

    ReplyDelete
  4. amboi..
    kak azie pilih gambar orang glamer aje yer
    kekekkee

    ReplyDelete
  5. Salam,
    AA menceriakan lagi gathering semalam. tak sabar nak tunggu pertemuan lepas raya nanti

    ReplyDelete
  6. ok. musti ader byk siri neh. menanti..

    ReplyDelete
  7. sedap betol lah air sirap yg kak azie azah buat semalam! ~haha

    ReplyDelete
  8. nnti wat gathering time sy kahwin pula ye... :D

    ReplyDelete
  9. Uncle LF tu mcm terliur je tgk Bro Framestone makan..hehehee

    ReplyDelete
  10. baru je jumpa dah rasa rindu nak jumpa lagi kan kan ...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Bila daku tiada di sini...gegak gempita kalian berpantun seloka tepian tasik ya...ish! ish! ish!

    ReplyDelete
  12. Sana rindu sini rindu...
    hatiku rindu tiada siapa yang tahu...:)

    ReplyDelete
  13. kak azie dpt tak emel saya? sy guna akaun yahoo saya..hehe

    ReplyDelete
  14. sangat jelessss

    bila giliran ayu pula??

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails