Wednesday, May 2, 2012

KLIBF 2012: Pengunjung teristimewa...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Assalamualaikum



My BONDA datang Pesta Buku PWTC.

dan ke booth tempat AA duty!







~...SERI BULAN pun semakin dirindui walaupun dia ingin sekali dilupai...~



 

14 comments:

  1. Ur mom cantik lah...betul putih melepak...mesti suka dia dpt kluar jln2 kan..

    ReplyDelete
  2. sweet nye...mak mai melawat anak bertugas :)

    ReplyDelete
  3. MEMANG SAngat2 istimewa..

    kak.. ayu winduuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Salam AA

    Hebat le org besar sanggup turun padang!
    Mama tak berkesempatan ke tpt AA..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. mmg tetamu yg cukup istimewa tu kak azie..

    ReplyDelete
  7. seronok jumpa org tersayang kan..:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikom Kak Z.. :)

    Your Bonda gorjes!

    ReplyDelete
  9. hai makcik *salam cium tangan. tolong kirim salam kat anak makcik yang ceria tu boleh tak? terima kasih. :)

    ReplyDelete
  10. Pelanggan istimewa layanan pun mesti istimewa

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. insyallah kalau kesempatan ke PWTC nak juga cari cik puan yeeee.

    ReplyDelete
  13. tak ada apa yg lebih best kalau mak/ayah kita dtg melawat ke tempat kerja kita..kan kak?

    ReplyDelete
  14. Wah, wah, hebat betul bonda AA. Hebat minatnya kepada pameran dan hebat sayangnya kepada si anak. Salam sejahtera.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails