Monday, June 18, 2012

Aku terpaksa tarik balik entri itu...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Sori berlori.

Memang aku terpaksa tarik balik entri berkaitan “Bela kucing...” pagi tadi. Sebab walaupun entri itu tidak bertujuan nak hina or nak hentam (sekadar kisah benar), tapi aku dah jadi bimbang pula.

Ramai rupanya yang kenal lelaki kucing itu.

Dan aku tergerak hati pula nak cari blog dia. Ada banyak. Blog khas orang lain untuk dia pun ada.

Ada macam-macam isu. Isu yang menakutkan sampai menggeletar tangan aku dan tak berani nak baca begitu banyak entri pasal lelaki tu.

Cukuplah. Aku tak mahu terlibat. Memang aku tak sengaja pun tadi. Aku sangka nak tulis kisah benar yang menjadi pengalaman, tapi penemuan dan pembacaan aku di blog-blog berkaitannya... sangat menakutkan pula.

Mari kita lupakan saja, okeh!


*aku nak pi melawat My Manager yang kena tahan kat wad kerana diragut pagi tadi depan pintu ofis. Tangannya patah. Nanti aku story....

 

13 comments:

  1. bahayakan sekrg ni, mmg kena hati2, tak pasal2 ja kena ragut

    ReplyDelete
  2. Patutlah klik2 dah tak der...:)

    ReplyDelete
  3. kesiannya kat managaer akak...


    kene lebih waspada dah sekarang..

    ReplyDelete
  4. Allahu akbar, depan pintu ofis pun kena ragut, takutnya..

    ReplyDelete
  5. Rugi tak sempat baca..tapi pelik jugak, pasal kucing pun ada yg sensitif ke?

    ReplyDelete
  6. Salam AA,

    Tak sempat baca..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya masa kakcik nak tinggalkan komen tadi pun, terfikir2 juga. Tapi kakcik redah je... dia memang agak kontroversi orangnya...

    Semoga manager Azie tu tak serius kecederaannya.

    ReplyDelete
  8. klu perkara itu buatkan kita sendiri tak selesa mmg kena tarik baliklah.. rugi juga kerana terlepas cerita tu..

    ReplyDelete
  9. baca gak status fb pagi tadi pasal kejadian ragut, tak sangka sampaikan patah tangan sekali....

    ReplyDelete
  10. apa citer yaaa ..


    teringin gak nak tau ...

    harap manager AA ...baik2

    ReplyDelete
  11. alamak kak... apa cerita sebenarnya ni???

    Maaflah selalu tertinggal keretapi :)

    ReplyDelete
  12. Salam kenal Azieazah, follower 633

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails