Friday, June 1, 2012

Nyampah...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
01-06-2012


Batuk mengganggu dah seminggu. Lebih kut.

Ubat ada, doktor pun dah check. Tapi tak MC pun. Kerja banyak.



Stress pun ada skit, rasanya.

Kawan baik, my buddy pun macam bz semacam. Nyampah bila dia tak contact sekerap biasa.

Rindu bila lama tak kene kutuk. Pernah korang rasa cam tuh?





~...HISYAM sejak azali memang handal mengkritik tapi bila terkena batang hidung sendiri, pandai pula menggetik...~

13 comments:

  1. Semoga batuk tu akan segera meninggalkan AA, fuang fuang! Dah lama tak tengok hacks hitam tuh.

    ReplyDelete
  2. cepat sembuh yer kak azie..
    kalau tak sihat, nanti susah nak dengar k.azie ketawa macam biasa ;D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Lamerrrnye. Mmmm kalau makan biji selasih ok kot...letak kembang semangkok jugak Fuhhhhh jangan masuk ais lak. Yang ada ais utk saya tau!

    Mmmmmm cukup aneh sekali dengan RINDU itu hu hu hu

    ReplyDelete
  4. nengok gula hacks kak azie, terus capai handbag, carik gegula. hee..

    semoga cepat sembuh ye kak..

    ReplyDelete
  5. buat ayaq asam suam...mudah2an ok batok tu

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...minum la air asam jawa dgn gula batu, insyaallah.

    ReplyDelete
  7. Kakcik pun dah dekat seminggu batuk. Tambah pula dengan dada yang rasa sempit. :(

    ReplyDelete
  8. sama sama batuk, sama sama nyampah jugak..kita serupa

    ReplyDelete
  9. sabar byk2 ek kak... sy lak asyik kena serang sakit kepala.... panas sgt... :-)

    kwn baik mmg gitu la kan.. suka kutuk2.... haha

    ReplyDelete
  10. beli ubat batu 'woods' mmg berkesan utk ubati batuk..rasa pn x manis sgt..yg pentung ade rs mint...bez...try la nnti..
    hacks sgt berangin tahap gaban..hikhik
    follower ke 626

    ReplyDelete
  11. Lagi suka bila dapat ketuk org...hehehee...

    ReplyDelete
  12. SMTI - Maaf lama tak berkunkung, busy 'check-in'-'check-out', tiap minggu kena fly sekarang ni.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails