Thursday, June 28, 2012

Ada orang kehendak tinggi macam “mountain” tapi usaha macam buih gas, bila kena angin, buih hilang, gas tak rasa...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
Khamis
28-06-2012


Sekejap jer dah Khamis. Keja memang masih banyak perlu diselesaikan or sekurang-kurang “diselesakan” sebelum Isnin depan.

Hari ini rupanya besday BOS pompuan yang mengada-ngada semalam. Tapi aku sengaja tunggu time balik baru wish, sebab sebelum tu aku tengok muka dia macam... hmmm muka yang aku pun tak kuasa nak tengok!

Aku tak ler stress atau tension macam dia, wpun sebenarnya tekanan tetap ada. Sampai tak sempat kuar lunch pun tadi. Takper, tak pengsan pun kalu tak makan tengahari 1 kali. Kurus pun idak! 

Kerana aku tak gemar bawak balik kerja ke rumah wpun aku boleh jer buat kat rumah, sebab aku pun guna software dan komputer yang sama. Otak pun aku malas nak fikir pasal keja kalu dah balik umah. Baik aku layan drama yg ada AQASHA tuh! hikhikhik!

Sebab aku selalu bayangkan AQASHA tu watak lelaki yang paling sesuai untuk banyak watak dalam novel yang aku baca.

Tayangan yang ulangan:

 Ada orang kehendak tinggi macam “mountain” tapi usaha macam buih gas, bila kena angin, buih hilang, gas tak rasa...


Huh! sebenarnya aku nak tulis pasal Kilauan Emas 2 Separuh Akhir malam tadi. Esok je lah.



~...HISYAM semakin lupa diri bila dapat peluang bersila dan membuka sembang di serambi Teratak Nyatuh ketika SERI BULAN diberi peluang menjadi pelengkap arena sedangkan Mak Utih yang beriya-iya terpaksa menjadi penelinga semata...~





 

5 comments:

  1. mcm saya lah tuh...nak senang tapi usaha kurang.....

    ReplyDelete
  2. As salam Kak AA,

    Eh, Marya pun suka minum mountain dew tau! Sedap! Lamanya tak minum... Happy Birthdaylah buat BOS pompuan tu ek! ;))

    ReplyDelete
  3. kak aa.. lain nak story .. lain lak keluar ayat ye .. mmmg senang tul mengarang blog ye .. hehe

    ReplyDelete
  4. kakpah kehendak, kemahuan tinggi. Cuma badan tak mampu nak memenuhi kehendak uuhuu..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails