Friday, May 31, 2013

Gathering Blogger lagi: Pengumuman...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
31-05-2013


Salam Jumaat.

Saya letih. Lalu idea pun macam dah habih. Tak dapat la nak melebih-lebih.

Esok ada BBQ Gathering bersama blogger bertempat di Bandar Baru Bangi.

Selaku Urusetia — yang melantik dirinya sendiri — saya suka juga nak menjemput para blogger yang sudi hadir sama memeriahkan gathering kali ini.

Tiada agenda khas atau aturcara rasmi. Sekadar duduk lepak, santai berkenal mesra bertanya khabar. Makan gelak. Makan gelak.

Sudi-sudikan:

Program: BBQ Gathering Blogger
Tarikh: 1 JUN 2013, Sabtu
Tempat: Musollah Ehsan, Bangi (No. 8 Jalan 3/6F)
Masa: Bermula jam 3.00 petang
Konsep: POTLUCK
bawa la apa yang mahu, tapi tiada paksaan, sebab biasanya makanan memang berlebih.




Map ke lokasi kejadian.

Terimakasih kepada blogger Dato’ LF yang sentiasa sudi menjadi ‘tuan rumah’ lokasi sejak dulu lagi.

Juga kepada para blogger yang sudah mengesahkan penajaan makanan BBQ untuk esok.

Jom kita enjoyyyyy....!







 ~...mengharap kerang bakar terbuka sendiri adalah mustahil selagi arang tidak berperang, selagi sabut tidak direbut dan selagi itulah juga HISYAM terkial mencari punca buluh untuk meniup sampai kembung pipi dan SERI BULAN terkekeh ketawa melihat teman sejati macamkan orang asli...~




33 comments:

  1. Walaupun kakcik tak dapat bersama, InsyaAllah anak kakcik SiRibenMerah akan bawa tajaan kami bersama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahai

      Delete
    2. Rindu Kakcik tauuuu!!!!!


      juga Azeeda! nak tengok baby baru!

      Delete
    3. InsyaAllah saya di sana bersama amanah dipikul.. hehehe~

      Delete
  2. Yay!!! Nebes menunggu hari esok.. :D

    ReplyDelete
  3. masih lagi tak dapat nak join..
    sayangnya.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh dapat ku bayang kan betapa meriah nya gathering itu dengan makanan dan orang-orang nya. Pasti enjoy sakan.

      Walaupun baru join blog ini, tapi dah rasa macam nak ter join la pulak. Apa kan daya, esok kerja maa.

      Bos, sabtu ni Agong. Kita cuti tak?
      Kerja. Akaun negatif.

      Huhu.

      Delete
    2. Sudah banyak kali Kak Azie cuba nak cari blog TATA yang tepat. Tapi ada 2 ‘rumah’ yang sudah lama tidak update. Dan ruang comment pun ditutup.

      Ada blog terbaru tak?

      Delete
    3. Akak, dengan tiada nya satu URL blog pembaca pada akak, bermaksud akan mengurangkan jumlah rumah-rumah yang perlu akak lawati. Bila dah sedikit jumlah rumah-rumah nya, maka akak empunya banyak waktu untuk rumah-rumah lain yang betul-betul perlukan akak. Maka nya lagi biar la saya saja yang menjadi tetamu setia rumah akak.

      Heeee...

      Delete
    4. Nak kena budak niiiii....!

      Delete
  4. Replies
    1. Sebenarnya dah lama juga kami tak bergathering.. Jommm!

      Delete
  5. bila lah boleh kumpul lagi agaknya.. this time also cannot lahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pa lah. Cuti sekolah ni masing-masing ada family program sendiri yang dah dirancang lama. Next time la nampaknya..

      Delete
  6. adoian dato. dato doakan ayahzain dpt bersama besok yer

    ReplyDelete
  7. adoian dato. dato doakan ayahzain dpt bersama besok yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila.. silakan. Bawak orang rumah sekali yaaa...

      Delete
  8. Insya Allah, cuba hadiri gathering demi BBQ terchenta.

    ~hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa lambat kena tiup arang la jawabnya. Hahaha

      Delete
  9. saya tau tempat tuh . tapi mmg x leh dtg ...

    ReplyDelete
  10. Selamat bergelak dan bermakan makan...

    ReplyDelete
  11. selamat bergathering untuk semua rakan2 blogger...KKA. Kirim salam saya kpd semua ya kak azie. jeles tak boleh join sampai termimpi-mimpi semalam. serius. tak tipu. saya bangun pagi dalam kehairanan macammmana boleh masuk mimpi...hehehe.

    ReplyDelete
  12. saya nangis belakang kerusi...wuwuwuwu~

    ReplyDelete
  13. Oh..nilah gathering yg daddy z ckp tu.
    Hehe...baru tau. Mmg tak berapa jauh. Tapi masih rasa segan nk join. Ntah apa2 punya segan!

    ReplyDelete
  14. Yang mana tak boleh gelak dok luar

    ReplyDelete
  15. Jemput la Psy nyayi sekali baru ramai dtg

    ReplyDelete
  16. Masih belum ada rezeki saya untuk join...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails