Sunday, April 8, 2012

ABPBH: Yang popular tidak semestinya terbaik, Yang terbaik selalunya popular...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
08-04-2011


Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011, sedang berlangsung. Layan ni dulu. Pasti banyak ulasan di sana sini nanti.


Tekaan aku untuk anugerah tertinggi, Artis Paling Popular:
Antara Shaheizy Sham – AA Aaron Aziz. Undian maya aku berpihak kepada Shaheizy Sam. Filem-filemnya sepanjang tahun lepas memang malatop! Jika AA menang pun okeh jugak.

Kategori lain, biasa. Selera pengundi kadang-kadang di luar jangkaan.






~...walau setinggi mana penghargaan dan sebesar mana pun popularnya HISYAM di kalangan warga Kampung Separuh Desa, SERI BULAN tidak pernah merasa cemburu, kerana dia bukan mengikut hanya untuk itu...~







11 comments:

  1. saya pun tak tengok..tak tau la sape yang menang...
    selamat malam kak azie...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    remaja yang undi...kita ni dah purba hu huhu tak undi dah

    ReplyDelete
  3. Tak pernah beli berita harian.. Baca online jerk..

    Dah di jangka Aaron Aziz menang.. Hehe

    ReplyDelete
  4. KARUKORD:
    Dalam kategori yang disebut di atas, AARON lah yang menang. Shahiezy langsung tak sangkut satu pun.



    AIN NORAINI:
    Nanti leh tengok kat paper. Dalam blog pun pasti ramai yang akan menulisnya.

    ReplyDelete
  5. ANYSS:
    Kak Azie langsung tak pernah undi apa-apa pun. Berita Harian pun langsung tak penah beli.



    DERU OMBAK:
    Saya baca berita tumpang paper di ofis jer. hehehe

    ReplyDelete
  6. menag sebab nora elena mat haron tu~keh keh~

    ReplyDelete
  7. Terbaik ke Kak Azie? Sy rs, segelintir yg menang tu, prestasinya adalah so-so je.

    =p

    ReplyDelete
  8. Aina puas hati AA menang tapi sori ye bukan Azie Azah tapi Aaron Aziz...hehehee...

    ReplyDelete
  9. Fizz Fairuz paling lucu! Speechless ... I was expecting him utk propose almy nadia time tu juga coz ada kluar paper dia kata klu menang ABPH dia nak lamar almy. But I think dia ckp main2 je tup tup jadi kenyataan... ambik ko... hikhikhik

    ReplyDelete
  10. Saya tak tahan tengok pakaian artis...betul2 ada yang tak cukup kain...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails