Wednesday, April 25, 2012

Kalut tipu-tipu...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
25-04-2012

Apa khabar semua?




Tiada cerita bila kalut ntah apa-apa.

Jika ada yang sudi, jumpa nanti di Pesta Buku PWTC, bermula Jumaat ini. No booth CESB (tempat duty) akan dimaklumkan nanti sebab esok baru nak pegi survey dan persiapan.

Terimakasih everyone!




11 comments:

  1. Saya pegi...
    Manakala ank saya juga pegi jumaat ni....tp dia ikut rombongan skolah.
    Saya dan ank saya mmg selalu pegi...bila ada pesta buku.

    ReplyDelete
  2. teringin kali ni nak terjah! hahah

    ReplyDelete
  3. saya khabar baik adanya .. datang ke mari nak bertanya khabar dengan tuan rumah, tapi khabar kita pulak yang ditanyakan.

    ReplyDelete
  4. terasa nak pegi... tapi mesti kopem susah nak jalan

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah, akan sampai nanti ke sana..

    ReplyDelete
  6. As salam Kak,

    Selamat bertugas!! :))

    ReplyDelete
  7. Salam kak Azie..

    Selamat bertugas dan kalau boleh masa bertugas tu jgn kalut2 tau :)

    ReplyDelete
  8. jgn la kalut k.azie
    relax.. Relax..

    ReplyDelete
  9. Hello Azieazah, how you doin'?
    Just dropped by say hello.
    Have a fun weekend, keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. saya dah pegi tadi... tak tau pulak bertugas kat sana.. mana nak tau baru baca blog ni hehe tapi tengok la kalau ke sana lagi hehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails