Friday, April 6, 2012

Tart Nenas: “Apa lagi yang Kak Azie jual?”

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAT
06-04-2012


Terimakasih kerana semakin ramai pembeli baru yang menempah Tart Nenas thru email.

Stok baru sudah sampai semalam.


Pic ulangtayang. Malas nak snap lagi. Sama saja.


Urusan penghantaran akan bermula esok. Yang perlu diposlaju, akan diuruskan pada Isnin nanti. Salah seorang pelanggan adalah dari Labu, N9. Terimakasih banyak. Esok kita jumpa.

Seorang pelanggan baru tanya, “apa lagi yang Kak Azie jual?” Hanya Kek Kukus Sepanjang Tahun. Tidak banyak benda lain. Tak menang tangan nak kelola kalu terlalu banyak benda. Biar tumpu 2,3 barang cukuplah. Asalkan fresh dan berkualiti, itu keutamaan. Aku sentiasa tabik pada ramai blogger yang berniaga online dan boleh kendalikan banyak barangan dengan baik sekali. Aku belum mampu ke tahap itu.

Tawaran Pesta Buku Antarabangsa PWTC, KL yang bakal berlangsung bulan ini, sudah tiba. Email rasmi akan menyusul. Ada mana-mana publisher lagi nak offer? hehehehe





~...sekian lama menjadi sebahagian warga Kampung Separuh Desa, dan mahir selekoh, lembah dan baruh tetapi seringkali juga HISYAM terpesong lorong kerana hati lebih cenderung hendak memintas jalan di laman Teratak Nyatuh setiap kali SERI BULAN berdiri di jenang pintu...~








16 comments:

  1. saya rasa kena tempah juga 1 ni. nak test rasa. hehehehe

    ReplyDelete
  2. ERI-CHAN:
    Bagi pelanggan kali pertama, harga pengenalan akan ditawarkan.
    Email me. Kalu setakat Ampang tu, mudoh jer nak hantar.

    ReplyDelete
  3. waahh!sedapnyeee..nak try oder gak la..hehe nnt sy emel akak

    ReplyDelete
  4. Salam AA

    Moga jadi org korparat berjaya. Rasa sikit tart tu, sedapnya...

    ReplyDelete
  5. alaaa sedap nya tart nenas...selalu dpt jumpa hari raya je....

    ReplyDelete
  6. Salam Azie.. Nak tempah juga kek kukus untuk raya nanti..

    ReplyDelete
  7. nak tempah tart..
    tak tahu nak jumpa bila...
    nanti calling2...

    ReplyDelete
  8. Entah bila nak oder lagi ni...:)

    ReplyDelete
  9. makin maju sekarang kak z...hehehee

    ReplyDelete
  10. Bagusnya dapat berniaga on-line. Yalah, yang sambilan usahlah sampai lebih membebankan daripada pekerjaan tetap. Tapi, entah-entah satu hari nanti azieazah jadikan dan kembangkan yang sambilan itu menjadi pekerjaan tetap... teruskan!

    ReplyDelete
  11. Hello Azieazah, I really suka tart....
    Only 3 days ago my wife made some, and 8 hilang masuk mulut, ha ha.
    Yours looks really very nice.
    Ada lagi?
    Best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  12. Kak Azie,

    ada extra tak? klu ada simpan utk sy boleh ke? mau ambil di mana ye?

    ReplyDelete
  13. kak azie buat kek lobak tak? heheheh

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails