Friday, April 20, 2012

“Kosong”...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
20-04-2012


Salam JumAAt.

Hari yang kosong. Lebih tepat dalam fikiran. Itu lebih baik dari terlalu banyak ‘barang’ melekat dalam kepala, lebih teruk lagi jadi mampat sampai muka nampak ketat.

Tiada perancangan besar dalam minggu ini. Menguruskan order dan penghantaran baru untuk Tart Nenas dan Kek Kukus yang ditempah untuk sepanjang minggu ini.





Masa agak terbuka untuk minggu ini dan minggu hadapan sahaja. Bila tiba Pesta Buku PWTC nanti, 2 minggu akan penuh dan padat tanpa off. Aku sudah diberikan schedule tidak rasmi. Borang sudah tiba, tapi aku tak download pun lagi. Tak mengapa.

Jadual rasmi akan dimaklum menjelang minggu depan. Plan setakat ini, aku dijadualkan akan bertugas pada hari pertama Pesta (27 April), 2 x Sabtu dan Ahad dan 1 lagi hari special iaitu Hari Pekerja, 1 Mei.

Jom, ramai-ramai meriahkan Pesta Buku lagi tahun ini. Tidak rugi membeli buku bagi menambah ilmu.





~...bila dilihat sebagai anak dara bukan pingitan, tetapi penampilan kosong tetap menarik perhatian sehingga Jalal sanggup memanjat tingkap sampai kena terajang tetapi SERI BULAN yakin HISYAM sedia maklum kekosongan itu sebenarnya diisi dengan keberadaannya...~

























16 comments:

  1. Aduhai ni la baru nk semangat sikit jln2 ke rmh kwn...oya 27hb pesta buku2 lg..Insyaallah akan kesana...thanks atas info tu mmg i pun tak peka ada pesta buku lg..:)

    ReplyDelete
  2. Sya pun tak sabar nak jejak ke pesta buku tu, kita jumpa di sana ;p

    ReplyDelete
  3. adakah ayu dapat ke sana? mengidam tak sudah..

    selamat bepesta duhai kakakku

    ReplyDelete
  4. kak, c u there!

    (booth kami kt sblh dewan tun hussain onn)

    ReplyDelete
  5. Pesta Buku kembali lagi? Bestnyaaa.

    ReplyDelete
  6. oh. betullah. pesta buku menjelma lagi.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tak ada pape aral,bersua muka lagi kita Kak Azie. Tp saya turun KL maybe 5 Mei. Ada rezeki kita jumpa lagi kat Pesta Buku KL. C u :)

    ReplyDelete
  9. As salam Kak AA,

    Nak pergi gak...huhuhu

    ReplyDelete
  10. berapa hari bulan pesta bukunya...

    ReplyDelete
  11. Tahun lepas tak sempat pergi tahun ni nak cuba gak, kebetulan ada 2x cuti umum tu. Aina jumaat cuti ganti Cuti Agung ari sabtu...:)

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah kak Zai akan ke sana, kita jumpa lagi hehehe...

    ReplyDelete
  13. selamat bertugas kak azie

    alaa.. tp time pesta buku selalu padat dgn orang.. huhu~ tang tu tak bape nak syok

    ReplyDelete
  14. Semoga sihat badan dan mantap "mood" untuk menyampaikan diri ke pesta buku itu nanti.

    ReplyDelete
  15. Macam mana ler gamaknya muka Kak AZie dikala tengah ketat ye.. :)

    ReplyDelete
  16. tak pernah sampai Pesta Buku ..

    kenapa Pesta itu sekejab sahaja?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails