Wednesday, April 4, 2012

www.GADISBUNGA.com: acara mengejar nombor itu bermula...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
03-04-2012


Aku tengah gigih nak kejar nombor 123456 di blog GADISBUNGA. hahahaha!

Hadiah apa agaknya? Jom kita kejar sama-sama. Dah tak jauh dah. Last week, masih 1000 lebih nak kejar. So aku klik dan klik. Sapa yang bernasib baik nanti, bagus lah. Aku tolong klik kasi laju sama.

Hari ini sibuk sangat, bersulam hujan di tengahari. Memberikan suasana yang berbeza tapi tak sempat nak enjoy pun sebab banyak tugasan menanti.

Kalulah aku dapat main hujan...

Selingan:

Tayang lunch, 2,3 hari lalu.



Restoren Hj A. Hassan lagi. Ketam dan ayam kampung.

Ayam kampung sudah berharga RM4.30 per pc dan ketam masih RM7 sekor sederhana.




~...jika ketam yang pandai menyepit kenapa batang padi yang terputus duam jika lebah menggigit bisa kenapa MADU juga dikejar orang dan jika HISYAM yang dipuja ramai kenapa SERI BULAN yang merasa resah gelisah...~









10 comments:

  1. Aslkm AA

    Sedapnya berlaukkan ketam. Teringat Dato Hasan Din dia suka ketam! (baca dlm blog anaknya.)Moga beliau sihat dan keluar dr ICU( sori ceta lain pulak)
    Selamat tido..

    ReplyDelete
  2. den nak potai tu yo sikit .. boleh tak? hehe

    ReplyDelete
  3. hehehehe.... terbaikkkk ar nasi ayam kampung tuh

    ReplyDelete
  4. Tengahari semalam Abg Mus ajak kakcik makan di restoran itu, tapi kakcik malas! ;-)

    ReplyDelete
  5. salam dari saigon.

    ketam ada ekor ke ? hehe

    ReplyDelete
  6. kejar jgn tak kejar!

    hadiahnya bukan sebijik kereta la tapi.. ngeeee~

    ReplyDelete
  7. Ni yg kat bangi yer?
    Suka ayam kg dia...tk jemu² :)

    ReplyDelete
  8. Wow! Lama betul sy tak makan ketam. Mmm...

    ReplyDelete
  9. kak, kita terkagum dengan diri sendiri sebab tengok pinggan mangkuk je, belum baca cerita, dah tau akak makan kat mana! huhuuu...

    ReplyDelete
  10. Selamat Main kejar kejar..

    Jgn main ujan.. Nanti demam.. Haha

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails