Tuesday, March 29, 2011

Alaa, nak posing jer...

Antara tugasan yang sudah selesai...



Sempat juga, sebab dulu tak berkesempatan.



Atas permintaan dari si tukang ambik gambar, terpaksa la gambar ini dimasukkan di sini. Padahal masa ni, hujan renyai.

#...dalam hidup, terkadang kita lebih banyak mendapatkan apa yang tidak kita inginkan. Dan ketika kita mendapatkan apa yang kita ingin, akhirnya kita tahu bahawa yang kita inginkan itu terkadang tidak dapat membuatkan hidup kita menjadi lebih bahagia...#



*Tiada cerita ceria buat masa ini, tiada juga cerita lawak untuk dikongsi bersama.


~...SERI BULAN sedang melalui saat yang sukar bila HISYAM bepergian menyambung perburuan, dengan harapan andai tiada Kancil yang dipikul jangan pula Gajah yang memikulnya...~






30 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Amboi posing sakan nampak. Apa pun kata2 kat bawah tu mendalam maksudnya.

    ReplyDelete
  2. ASSALAMUALAIKUM...

    kak azie.......
    mujur dikau posing segala bagai dalam entry nie..hilang rinduku..

    kak...agak2 hisyam dapat tak kancil tu!! kalau idak, boleh ayu bagi 20sen buat tambah beli kereta kancil...
    LARI!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. hujan taj hujan.. yg penting bergaya.. ok lah tu.. nice color yr blouse tu..

    ReplyDelete
  4. wah...kelassss gitu berposing

    ReplyDelete
  5. Azie...
    gaya dekan UM...
    cantik menarik tertarik...
    (nanti nak posinglah bila lau situ...)

    ReplyDelete
  6. ewah2...sakan posing...:) heee...
    nasib baik saya dah satu posing tmpt yg sama...hehe..kurang lah sikit 'kecemburuan' tu...ehehhe...

    ReplyDelete
  7. wah...wah... dah lama tak kluar ,sekali klua posing sakan ye

    ReplyDelete
  8. salam...
    hai..Jadi DUTA Uni pulak ker..????

    ReplyDelete
  9. salam kak..
    posing jangan x posing..hehehh

    ReplyDelete
  10. lol..ingatnya kat tmpat posing ni..
    saya penah posing di sini time grad pada 1997..hehe

    ReplyDelete
  11. wah posing sakan akak kita nie.. hehe mesti rindu zaman blaja kan..

    ReplyDelete
  12. wah posing sakan akak kita nie.. hehe mesti rindu zaman blaja kan..

    ReplyDelete
  13. posing sakan ye kak.. hehe.. nice2..

    ReplyDelete
  14. hamboiii...
    kan main lagik posing...hehhehe..suke2

    ReplyDelete
  15. fuyoo...posing mengamcam lagi...
    jelita pulak tu...

    ReplyDelete
  16. Wah..kak AA posing ala2 model gitu... munna tak pernah lagi ke UM...

    ReplyDelete
  17. huh gambaq last sekali tu seksi jugak posingnya....hehehehehhe

    ReplyDelete
  18. wah kak azie possing nampak
    kat um gitu

    ReplyDelete
  19. Belum posing dgn burung lagi, arnab ke?
    He hehe

    ReplyDelete
  20. KAK SAM:
    Salam. Maaf belum sempat nak masuk ke blog Kak Sam lagi.



    AYUUUUUUUUUUUUU...!
    Alahaiii.. jangan ler asyik rindu jer. Pilu tau.



    YAN:
    Yeahh.. ujan tak ujan. Kalu dah Photo Gedik...hahahahaha

    ReplyDelete
  21. EELOBOR:
    Kelas berapa gamaknyer yer...:)


    AKAK:
    Akak pun boleh posing kat situ. Lagipun tepi jalan jer.


    SITI MURNI:
    Jangan selalu cemburu, tak baik tauuu.. hehehehe

    ReplyDelete
  22. IBU INTAN:
    Alahai... tu yang disebut sekali sekala tu.


    PAKLONG:
    Uni pun tak sanggup nak amik saya Pak Long.


    TUYA:
    Yeahhh bebeh!

    ReplyDelete
  23. MEK SARAH:
    Tempat jatuh luka lutut lagi dikenang, inikan pula tempat terkinja seronok zaman remaja, kan? kan?


    ERI-CHAN:
    Kebetulan jer tu. Ada tugasan.


    CIK SU:
    Tang man ler yg nice nyer tu...

    ReplyDelete
  24. AZIAN:
    alahaiii.. sorang lagi. hehehehe



    AIN NORAINI:
    Jangan puji melampau. Nanti minah gedik dlm pic tu perasan lebih. hahahaha


    MUNNA:
    Jom kita pi melawat-lawat jom...

    ReplyDelete
  25. ALIMAZ:
    Seksi? Uik...?



    NOOR:
    Memang tujuannya nak posing. hehehehe



    ZEEZEQ:
    Saya akan berposing dgn beruk plak pasni.

    ReplyDelete
  26. ADINDA AMY:
    Alhamdulillah. Sihat. Thanks.
    Maaf, tak sempat lagi nak masuk blog sesapa....

    ReplyDelete
  27. ni bila nie..but festival seni tu best!..hehe
    Rajin jgk g tgk tiap2 malam...

    ReplyDelete
  28. LIYA:
    Buku aturcara dan semua draf layout MakNdak yang buat. Dan printing pun kami juga yang buat....

    ReplyDelete
  29. salam azie..hehe..cantiklah model tu..tentu ada kenangan manis disitu kan.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails