Friday, March 11, 2011

Jangan Menakal...

Salam
10-03-2011


Berehat seketika.

Studio sibuk macam nak buat kenduri nyambut menantu anak Tan Sri.

Penanggah tak sempat tukar baju, Tshirt basah dek air basuh pinggan.

Jumpa lagi di lain ketika, jika cuaca mengizinkan.

Jangan nakal-nakal tau... (kalu nak menakal, ajak AA sekali..)








35 comments:

  1. heheheh, dapat pun no 1...

    kak AA..
    ayu tak nakal..cuma tayang lempeng pekak utk kawan2...hehehe

    ReplyDelete
  2. saya pom macam rasa xcukup kaki dan jari ni tauuuu..huhu..

    dah la ari ni smpai kul 12 ajo..

    ReplyDelete
  3. AA
    Correction: Kalau you yang menakal, ajak I sekali, k?

    ReplyDelete
  4. nakal sorg x best hehehe
    jd penanggah seronok tp penat..

    ReplyDelete
  5. Ada bawak pakaian ganti tak? :)

    ReplyDelete
  6. tempat mana tempat menakal yang paling best ?

    ReplyDelete
  7. kak azie nor rasanya tak nakal hahahha..
    jom kita menakal nakal kak

    ReplyDelete
  8. kak azie, saya ni baik orgnya. tak reti nakal2. tapi kalau akak nak menakal, ajak saya sekali yek..hehe

    ReplyDelete
  9. Lawanye slipa kat header blog ni..


    zu
    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  10. Siapa yang nakal pagi ini? Kena sinseng lengan, pakai apron gamaknya kalau tak mahu baju basah.

    ReplyDelete
  11. kak azie...
    nak nakal jugak...heheheheh

    ReplyDelete
  12. saya nak menakal sabtu ni..jom3x :)

    ReplyDelete
  13. Salam kak azie,
    tak dapat ler nak menakal2, sebab mak (bu)yong tengah tersepit kat wad, macam dugong tersadai tepi pantai.. heheh..

    ReplyDelete
  14. hari jemaat kena sopan... he heee

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..
    ok le kami nak pi bershopping sat. Window je le. Poket tak berkepuk

    ReplyDelete
  16. menakal tu sama macam penaakulan mantik ke?

    ngeeee~

    ReplyDelete
  17. ni kopem waktu rehat jumaat nie pegi pusing2 ek?

    ReplyDelete
  18. pelis pelis pelis..kamu jangan nakal.hehehe


    saya budak baik. nakal sikit sikit je.hihi

    ReplyDelete
  19. tak perlu diajak menakal bukankah selalunya k.azie yang jadi kepala? harharharrr....

    ReplyDelete
  20. makcik pun jangan nakal2~~weee~~~

    ReplyDelete
  21. owh tidak... banner baru ye kak??

    ReplyDelete
  22. lama tak dengar perkataan menakal ni

    ReplyDelete
  23. kena tunggu kat bus stop lagi takk? hehehe

    ReplyDelete
  24. menakal. perkataan best ni, hehehe...

    ReplyDelete
  25. salam AA....
    aiii..sakan punya majlis....besaq sungguh tu

    ReplyDelete
  26. Bila laaa beta nak dimajliskan pula ni...

    ReplyDelete
  27. salam persahabatan...
    kengkadang orang besar pun teringin nak menakal sekali sekala kan..kan..kan... :)

    ReplyDelete
  28. saye tak nakal tp suke menakalkan org...dgn somi lagi la suke wat nakal...

    ReplyDelete
  29. hai kak azie...hope kak azie pun jangan nakal2 ekk...hehehehhe

    ada kad utk akak.....hope sudi laa ek

    ReplyDelete
  30. jgn nakal!!! nnt kene rotan.. waaa

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails