Tuesday, March 29, 2011

Terimakasih lagi dan lagi...

Salam.
29-03-2011.
Petang.


Masih sibuk, tapi tak tau nak describe kesibukan macamana, kesibukan apa. Ada saja yang perlu diuruskan. Terimakasih kepada teman-teman blogger yang masih sudi membaca beberapa entri pendek dan kalut tu.

Maaf juga, masih tak sempat nak respon beberapa komen, masih tak sempat juga nak masuk ke blog-blog anda semua. Aduhai....

Di kesempatan ini, AA nak upload beberapa pic sekitar aktiviti yang tak sempat dikongsikan lebih awal.

Yeah... pic lama, hampir basi tapi masih segar untuk dikongsi.

18 Mac lalu, sekitar gathering bersama kira-kira 13 orang teman dari komuniti Sahabat KgMMS KLfm, bertempat di Tanglin.







Terimakasih buat sekian ramai para sahabat yang sudi memeriahkan gathering kali ini, dan tidak terhingga kepada penaja yang bermurah hati.

Moga murah rezeki, next time boleh belanja lagi.

Semoga Hajjah Fatimah (KAK IZAN) diberi kesihatan yang baik (ketika ini masih berada di Mekah, mengerjakan umrah) dan selamat kembali. Sudah lebih 3 kali mengerjakan umrah.

Kenangan tetap menjadi perkara best dalam hidup.


~semasa bergotong-royong di surau lama, berjamu nasi lauk kampung dari beras baru, mengundang selera berganda sehingga HISYAM terlupa mengangkat muka melihat mata SERI BULAN yang memandang bagai tidak percaya...~






10 comments:

  1. meriah giler... nak pulak makan nasik beras baru... selera mmg berganda ler....

    ReplyDelete
  2. k.azie lama la tak pekena cucoq jagung pak din...bertekad minggu depan nak pi sana!

    ReplyDelete
  3. akak ada jumpa kawan saya di DJND tu tak?

    ReplyDelete
  4. kak..
    jeles dgn perjumpaan ini sbb sy takde...apa2pun...
    nak bgtau...
    i misss u 10juta X (ni same mcm kat blog saya) sy ade wat entry lagik pasei nak jumpa akak...tapi akak masa tu tak de....huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Kak Azie,

    yang dulu didulukan...
    dekat dua minggu jugak, saya sibuk macam akak..




    *tart dah ada ke kak ?

    ReplyDelete
  6. salam...
    meriah nya majlis tu.....moga terus dimurahkan rejeki

    ReplyDelete
  7. salam Azie..wah nampah meriahlah gathering tu..suka dan seronok kan dapat berjumpa rakan2..tentu banyak cerita dibualkan sambil menikmati juadah..hai beruntung bagi mereka yg tinggal diKL.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails