Wednesday, March 2, 2011

Kalu Dah Memang Lawak...

Salam
02-03-2011


Kesibukan yang tidak perlu difahami.

Mencuri sedikit waktu kija, menulis tentang ini. Terbaca lewat malam tadi, pun tak sempat nak respons.



Keputusan Contest Cerita Lawak telah lama diumumkan oleh blogger ANNYS, dan alhamdulilah, AA mendapat kemenangan lagi. Kali ini tempat pertama!


Terimakasihhhh!

Tak sangka juga, cerita spontan tentang Makan Sakan-Sakan sampai tertinggal kasut menjadi cerita paling lawak lak. Adehhh!



*Ada ramai juga blogger-blogger baru yang masuk sini dan mengomen. Terimakasih. Nanti bila ada kesempatan, pasti AA akan kembali menjengah rumah anda membalas kunjungan. InsyaAllah.


~...ketika berpergian tanpa HISYAM, SERI BULAN sentiasa ingin terbang kembali kerana risau HISYAM akan mendapat teman berbuai yang baru, tetapi rupanya buaian sudah putus talinya...~




24 comments:

  1. saya dah baca cerita tu dan mmg kelakar

    ReplyDelete
  2. Tahniah Azie...

    Kadang2 kita menanggung malu, tapi kelakar pula bagi orang lain... :)

    ReplyDelete
  3. itu la harganya bila kite take it easy. kan dah menang! tahniah akak!!!

    ReplyDelete
  4. mmg harus no 1 kl cerita yg tertinggal selipar tu kak...tambah lagik 1 minggu untuk ketawa (aikk...tak abis2 lagik ke ketawanya...???)

    ReplyDelete
  5. pastikan hadiahnya bukat kasut le

    ReplyDelete
  6. wah wah dlm kesibukan sempat lagi menang ehhhh. tahniah kak azie!!!

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

    ReplyDelete
  7. Tahniah Akak ... tumpang gumbira. Apa hadiah nyer. Kasut baru ker ;D

    ReplyDelete
  8. terima kasih kak singgah ke blog sy yg biasa2 je.. sgt tharu ^.^

    ReplyDelete
  9. ada hikmah rpa nye tertinggal kasut tu...terus jd pemenang cerita lawak...hehheee...tahniah kak z

    ReplyDelete
  10. tahniah.
    kawan akak pernah keluar dari kedai kasut dengan kasut yg berlainan sebelah...dah terlalu asyik try kasut camtu lah.

    ReplyDelete
  11. k.azie...spontan tapi berbaloi2...

    ReplyDelete
  12. Salam kak azie.

    Tahniah ye kak, apa hadiahnya ye.

    ReplyDelete
  13. ALIMAZ:
    Terimakasih...


    KAKCIK:
    Ilang rasa malu bila akhirnya bertukar menjadi lawak.


    GADISBUNGA:
    Yeahhhh!

    ReplyDelete
  14. AZIAN:
    Jangan ketawa lebih-lebih, nanti sakit rahang. :)



    CEMOMOI:
    Ehhh kalu kasut pun ok gak.


    JIJI:
    Masih sibuk gak ni. Nak masuk banyak blog kengkawan, masih tak sempat lagi.

    ReplyDelete
  15. ANIES & U:
    Terimakasihhh...



    ACIK MLMW:
    Tkasih. Tidak rasanya. Sepasang brooch pearl Sabah rasanya.



    CIK FIZA:
    Sama-sama. Nanti Kak Azie cuba ziarah lagi.

    ReplyDelete
  16. ACU:
    Lawak spontan. hehehe



    HANI:
    Terimakasih.
    Wahhh itu pun lawak gak tu. hehehehe

    ReplyDelete
  17. JUN:
    Sempooiiiii...!



    PEMERHATI DUNIA:
    Terimakasih. Rasanya hadiah sepasang brooch pearl Sabah.

    ReplyDelete
  18. ada BAU KRONI kroni makaroni

    ReplyDelete
  19. Salam,
    Ada bau-bauan ZZ tengah jeles ;)

    ReplyDelete
  20. ZEQZEQ:
    Bila nak belanja saya makaroni yang sedap tu lagi? :)



    ANYSS:
    Yeahhh... betul tu!

    ReplyDelete
  21. menang lagi ye?? bgus3.. hehehe.. banyak rezeki masuk nampaknye..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails