Tuesday, March 8, 2011

Taq dari CIK FIZA: “Nak kene dia niiii....”

Salam.
08-03-2011, pagi yang sejuk kerana masih renyai sejak malam tadi.
Lokasi: KL.


Tajuk entri CIK FIZA memang panjang, siap guna nama blogger yang dia tag, termasuk nama aku. Apapun terimakasih CIK FIZA, dan bagus sebab dia siap bagitahu kat tapak komen. Kerana ada beberapa taq yang aku disenaraikan tetapi aku tak tersempat nak tengok lalu terlepas begitu sahaja. Bukan tak sudi, tapi maklum, terlepas pandang.

Taq dia sangat simple, macam makan kacang kuda jerrrrr...




1) Bila korang suka tulis entry?
Setiap masa tetap ada perasaan suka itu, tapi secara khususnya, masa yang suka tidak pernah tetap. Kenkadang tulis pukul 6 pagi pun ada. Mana yang sempat lah!


2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Almost...!


3) Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Tiga jer? Tapi I suka tiga ratus lebeyyyy...!


4) Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
CIK FIZA jawab begini: “ML tu ape? My Love ke? Ke Mother In Law??”
Yeahhh aku pun nak tanya soklan yang sama. Tapi kalu itu merujuk Mother in-law, biasanya aku cakap, “Mak sihat mak?”


5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
Macam biasa, aku jarang tag spesifik, kerana taq simple begini, pasti ramai yang teringin nak buat, kan? Silaaaa...








13 comments:

  1. yeahh!!
    ni yg syg kak azie ni...
    tq2 sbb sudi wat tag tu... :))
    benda alah MLL tu sampai skrg jd misteri hehehehe~~

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    nak amik ke tag ni. rasa cam segan plak. Betul ke ML tu Mother in Law? harap fiza boleh sahkan.

    ReplyDelete
  3. Kakcik adalah orang yang sangat lemah untuk menjawab tag... Masih ada rasa terhutang dengan seseorang ni... :(

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum Azie,

    Baca tag kadang-kadang rasa gelihati pun ada, seronok pun ada.

    Biasanya kalau MIL is mother in law tapi kalau ML could be My Lover seperti yg AA katakan kot. Heee......

    ReplyDelete
  5. I rasa ML tu adalah MOMOK LEMAU...!!


    hahahahahaha!

    ReplyDelete
  6. rajin kak azie buat tag eh...


    ML tu tertinggal M kott...
    ngeh-ngeh-ngeh...

    ReplyDelete
  7. salam

    hehe..dalam banyak3 kata2 yang ada ,, ML juga yang menjadi tanda tanya..hehe

    ReplyDelete
  8. kak zie...sy cnfirm xjwb tag ni....waaa...yg akk tag dulu pn xjwb2....hehehe....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails