Monday, July 23, 2012

Ramadhan: Tart Nenas, buat peminat dan pelanggan setia...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
23-07-2012


AA agak sibuk lately, so tidak banyak ruang untuk menulis sesuatu tentang Ramadhan.

Apapun, suka hendak diupdate di sini, bagi pelanggan dan peminat TART NENAS, tempahan untuk raya sudah dibuka dan akan ditutup pada hujung minggu ini. Sila buat tempahan anda. Seperti biasa, sms me or inbox di FB: azie azah atau email sahaja.

Lihat foto di sebelah untuk jamu mata.



Kek Kukus Buah ni pun ada, sudah ada yang menempah.

Seperti biasa, hanya 2 jenis itu sahaja yang AA jual online. Tak boleh banyak-banyak, pening.

Terimakasih everyone!


~...HISYAM melongo sahaja di bulan puasa, dan tiba-tiba menjadi sombong bila surat pun tidak terlayang sedang fikiran sering membayang...~


 





















10 comments:

  1. Kek buah tu nampak sedap. :)

    ReplyDelete
  2. akak, brp harga kek buah tu? abah Ella suka ..

    ReplyDelete
  3. nanti sya nak tart nenas tu 2 tp selepas raya pun tak apa

    ReplyDelete
  4. order kat sini boleh tak tart nenas tu akak? nak 2 yer....

    ReplyDelete
  5. KAKCIK:
    Pada
    saya memang sedap la, sbb padat isi. Cuma saya haritu boh petiais lama,
    so kena kuarkan awal sblm nak makan, sbb agak terbeku. Tapi rasa memang
    sedap...!


    ELLA:
    Harga cuma RM25 sahaja. Berbaloi tu. Kek ni pun boleh dapat sepanjang
    tahun. Tak raya pun boleh order.

    ReplyDelete
  6. SYA:
    Kak Azie dah listkan nama U dlm senarai penempah. Dont worry.


    ACIK ERNA:
    Wokeh Mem. Akan diuruskan nanti. Macam biasa yaa.

    ReplyDelete
  7. EELOBOR:
    Ni nak tambah order ke aper? Sebab IDA orang rumah awak dah email Kak Azie mggu lepas lagi. Dia order Tart juga Kek Kukus...

    ReplyDelete
  8. Selamat berpuasa dan
    'berniaga'AA. Moga puasa kita yg terbaik! Amin.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails