Tuesday, April 23, 2013

Pendedahan terpaksa.... elehhhh!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
23-04-2013


Sebenarnya saya ada banyak story nak share. Tapi masa yang tak mengijinkan. Adehhh... kok bahasanya jadi gitu? Whateva!

Menghitung hari jugak. Teruja nak duty Pesta Buku tapi tak jadi promoter. Jadi tukang packing saja. Well... keja senang, dan khabarnya boleh balik seawal jam 5.00pm. Boleh la meronda seluruh dewan PWTC nanti.

Suka saya nak maklumkan, booth saya merupakan antara booth terbesar nanti, sebab kami (company tempat kija saya) antara pembekal buku rujukan sekolah, pengedar, pembekal buku teks juga yang besar di Malaysia nih.


Jadi sesapa yang ada anak nak exam tahun ni, boleh la datang ke booth kami (LOGO seperti di atas) untuk dapatkan buku-buku rujukan exam dengan harga yang menarik. Offer dahsyat tau! hehehehe! segan nak expose, tapi info ni untuk memaklumkan pada parents yang nak beli buku rujukan, yaaa...

*Tentang FM, urusan penghantaran akan dibuat selepas selesai Pesta Buku. Sabaq nooo...

Tu jer buat masa ni. Daaaaa....!

Sampai ketemu lagi. Yok sarapan!




 ~...bila HISYAM kelihatan seperti hilang sabar dek menanti SERI BULAN terlalu lama membalas kata menyambut bahasa, dia memujuk Pak Utih melalui Mak Utih apa sebenarnya dibuat SERI BULAN bertapa di sebalik kain tutup tingkap yang masih berwarna kelabu asap...~




27 comments:

  1. saya memang miss sangat dgn kl book fair .. dah hampir 8 tahun tak jejak dulu. dulu tak pernah miss..

    ReplyDelete
  2. http://kingchickenwingkcw.blogspot.com/ follow lah kami jugak...hehehe....

    ReplyDelete
  3. tak tahulah dapat pergi ke idak.. :(

    ReplyDelete
  4. Kalau dekat kakak teringin nak pergi..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Hmmmmm macam tak berapa ada peluang untuk pi je...tengoklah kalau tetiba TERdatang pulak ;)

    ReplyDelete
  6. akak keje Sasbadi ek? Masa zaman sekolah dulu, memang beli buku terbitan sasbadi buat rujukan time exam besar-besar dulu...nostalgia sungguh

    ReplyDelete
  7. nak kena pergi borong buku ni..tak sabar :)

    ReplyDelete
  8. Oooo....Sasbadi rupanya. Company feveret saya sejak zaman sekolah rendah lagi... best2... Anak saya akan datang bersama rombongan sekolahnya pada 30hb.

    ReplyDelete
  9. Seri bulan dengan seri roket,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenal kah? Roket jangan tembak sembarangan, nanti kene batang idung sendiri yang tak berapa mancung. Hahahaha

      Delete
  10. Salam kak azie..

    sasbadi.. satu nama popular yang sudah saya kenali sejak zaman sekolah.. wah.. seronoknya dapat bertugas di pesta buku..

    ReplyDelete
  11. zaman sekolah dulu mmg sasbadi jenama d percayai utk berjaya dan lulus cemerlang. hahahahaha

    ReplyDelete
  12. zaman sekolah buku ni kakak kita galakkan beli selain pelangi..

    ReplyDelete
  13. bolehler kita serbu ramai... cari tuan punya blog....

    ReplyDelete
  14. ehemmm...
    ade FM utk kite tak?hihihi
    sasbadi ni glemer lg ek kak sekarang...
    org uitm jengka g sana 30hb...kl sy ngajin sy g sy hallo2 akak ek

    ReplyDelete
  15. beratus lagi la habih beli buku. tapi tak pe..ilmu. 3 tahun lepas paling manis bila Muaz menegur Dato Sri Najib (kebetulan DSN keluar pintu dewan dan Muaz masa tu 6 tahun betul-betul menghadap dia), tanya saya sangatlah kuat 'is he our mayor bu?'. DSN sendiri jawab, 'no, i am just an ordinary man'.. tapi tak sempat snap gambar.. cepat sangat.

    ReplyDelete
  16. Zaman sekolah dulu.mampu beli buku sasbadi dengan fajar bakti jer.....sapa ada buku dari company longman..amatlah beruntung.. :)

    ReplyDelete
  17. dulu waktu sekolah selalu beli buku rujukan susbadi ni

    ReplyDelete
  18. masa PMR dan SPM dulu...buku rujukan SASBADI ni wajib ada..wajib kena beli. Nota dia compact..lengkap segala..dan senang nak quick reference. saya undi sasbadi! *tiba-tiba....

    ReplyDelete
  19. SASBADI, teringat zaman2 sekolah dulu ada buku rujukan dari SASBADI dah cukup bangga rasanya

    ReplyDelete
  20. Tak pernah dengar pun itu nama. ?..tak sempat PMr pun SpM lagi jauh..

    ReplyDelete
  21. Wah kok gomomg2.
    Sasbadi mengingatkan saya kpd seseorang. Namanya pun sudah lupa, dgr cerita dia org kuat di sini, saya ada fb dia.tapi saya tak berapa rapat le...oo namanya Ishak! Kami sama2 bekerja di delta dulu. dia pun tak kenal dah, tu yg malas nak kenen2 balik.

    ReplyDelete
  22. aslmkm. maaf tumpang tanya ya. masih ada lagi ke kekosongan sbg junior promoter sasbadi di pesta buku nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dear. Kami tak amik promoter luar. Semuanya adalah staf tetap sahaja yang ditugaskan. (Cuba dengan publisher lain, insyaAllah ada rasanya)

      Delete
  23. SASBADI..dulu masa anak2 knah masih sekolah..nak buku2 rujukan sasbadi saje..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails