Friday, April 26, 2013

Tiada updates, lalu saya malu...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
26-04-2013


Salam JumAAt...


Saya tak leh fokus nak menulis entri yang ada ‘isi’, sebab komitment kerja. (commit la sangat....!)

Ada banyak citer sebenarnya, tapi plot berterabur. Lalu lupakan saja.

IKA dah mula duty di Pesta Buku PWTC sejak semalam (replacement). Gantikan tempat saya di booth CESB tapi dia dapat duty sepenuh masa sepanjang pesta.

Saya akan mula duty esok hari.

Ada sesiapa nak borong buku rujukan untuk anak exam?

Meh jumpa saya. Ada harga menarik.

*****

Mode: saya tengah teringin nak makan ayam goreng!


*Pic lama, ulangtayang sendiri punya tak cilok orang punya. Lontong jika tambah Ayam Goreng... perhhhh!





 ~...memujuk bukanlah kepakaran HISYAM jauh sekali dia pandai hendak bermadah indah atau ayat bunga jiwang-karat-berat tetapi SERI BULAN sendiri tidak mengharap ada kenyataan meroyan kerana bila hati sudah retak belum tentu aeroplast dapat menjadi alas...~




21 comments:

  1. Rasa2 mcm nak lari kejap di PWTC!
    tak pernah cuba lagi lontong campur ayam!mesti sedapkan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Campak jer ayam goreng dalam lontong!

      Delete
  2. Esok saya ada jemputan kahwin. Lepas tu ingat nak balik kampung. Kalau tak, bolehlah juga jumpa Azie di PBAKL tu.

    Azie bertugas sampai bila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk makluman, saya duty 2 HARI SAHAJA (Sabtu esok dan Ahad 5hb Mei saja).

      Delete
  3. Adhai Kak Azie nie kalau tayang makanan hasil tangan Kak Azie, memang selaluuuu mengancam. Apa rahsia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rahsia? Peti misteri Masterchef! hahahaha

      Delete
  4. kak.... nak buku, kang sy ctc akak ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wokeh. Cepat ya... takut lupa nak semak. List kat sini pun ok gak

      Delete
  5. anak2 pun dah besar sekarang teringin nak ke sana...
    kalau dulu susah juga..
    sedapnya lontong sama ayam goreng tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari la. Boleh borong banyak banyak!

      Delete
  6. salam kakakku,

    akak berduty kat mana..

    nak gak mai terjah beli buku2 anak2 n mummynya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Booth SASBADI sayangggg.... ESOK & 5hb MEI = 2 hari saja.

      Delete
  7. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahai teman nk teghojah hr senin!
    oder lontong campak ayam goren satu!

    ReplyDelete
  8. berapa tahun dah saya tak makan lontong..

    ReplyDelete
  9. lunch tadi saya makan ayam goreng, beli dekat masjid negera dek kawan2 yang pegi solat jumaat.

    ReplyDelete
  10. As Salam Azie, semoga ramai pengunjung di booth Azie.

    ReplyDelete
  11. pagi tadi knah nampak macam azie kat tb3 dipesta buku tu..pakai baju t biru..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap orang tu Kak. Saya pakai uniform hijau. Duty cuma hari Sabtu sahaja.

      Delete
  12. Wow Kak ada jaga booth kat KLIBF ke? Alaa, ruginya saya tak ke sana, banyak kenalan kat alam maya ni b'tugas kat sana, kalau saya singgah, boleh jumpa semua...

    Ya Allah...t'liurnyaaa tengok lontong & ayam goreng tuuu!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails